Futbol

"Ben sadece 20'de 1'im"

26 Mayıs 2015 Salı 09:22 - Son Güncelleme 26 Mayıs 2015 Salı 09:24

"Böyle bir başarıyı bana nasip ettiği için Allah'ıma şükürler olsun"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlamayı garantilemeleriyle ilgili olarak, "Böyle bir başarıyı bana nasip ettiği için Allah'ıma şükürler olsun" dedi.

Feriye Lokantası'nda başkan Duygun Yarsuvat'a veda yemeği olarak başlayan ancak İstanbul Başakşehir-Fenerbahçe maçının berabere bitmesiyle yerini şampiyonluk coşkusuna bırakan organizasyonda konuşan Hamzaoğlu, "Bize güvenip bu göreve layık görenlere, bizi buraya getirip sonuna kadar destekleyenlere, tribünlerde elleri çatlayıncaya kadar bize inançlarını kaybetmeden destek verenlere, herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı futbolculara da teşekkürlerini aktaran Hamzaoğlu, "İnanıyorum ki büyük bir coşkuyla evlerinde şampiyonluğu kutluyorlar. Hepsinin ayaklarına sağlık. Hepsini bir kez daha alınlarından öpüyorum. Şampiyonluk, dördüncü yıldız camiamıza hayırlı olsun. Ben sadece 20'de 1'im arkadaşlar. Bu şampiyonluklarda emeği geçen tüm hocalarımıza da bu dördüncü yıldız helal olsun" şeklinde konuştu.

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Ali Dürüst ise "Galatasaray bir ailedir. Bu dördüncü yıldızla, bir aile olduğumuzu bilmeyenlere ispat ettik. Biz bir arada olduğumuz sürece sırtımız yere gelmez. En büyük Galatasaray" değerlendirmesinde bulundu.

Gecede yöneticiler hep birlikte tezahüratlar yaparlarken, Ali Dürüst'ün kanun çalması da dikkati çekti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz