Futbol

Beşiktaş antrenmanında kavga

16 Nisan 2014 Çarşamba 13:03 - Son Güncelleme 16 Nisan 2014 Çarşamba 14:53

F.Bahçe derbisine hazırlanan siyah beyazlıların idmanında iki futbolcu kapıştı.

Beşiktaş'ın dünkü antrenmanında Uğur Boral'ın doğum gününde yaşanan renkli anlar bugün yerini kavgaya bıraktı. 

Futbolcular Uğur Boral ile Veli Kavlak birbirlerinin üzerine yürüdü. Araya giren diğer futbolcular gerginliğin devam etmesine engel oldu. 

Gerginlik antrenmandan sonra da sürdü

Antrenman sonrası Beşiktaş Teknik Direkörü Slaven Bilic, Yönetici Ahmet Kavalcı ve Futbol Direktörü Önder Özen iki futbolcuyu barıştırmak için bir araya getirdi. Gerginliğin burada da sürdüğü ve iki futbolcunun birbirine girmek istediği sırada zorlukla engellendiği görüldü.

İbrahimToraman ile Sezer Öztürk’te kavga etmişti

Hajduk Split maçında, saha içinde rahat tavırlarıyla dikkat çeken ve şıkça pas hatası yapan Sezer, Toraman tarafından uyarıldı. Maç sonrası Toraman: “Burası Beşiktaş. Para alıp yan gelip yatma yeri değil” dedi. Sezer ise “Bana saha dışında karışamazsın” diyerek sert çıkıştı. Olayların kavgaya dönüşmesini o an için diğer futbolcular engelledi. Ama ikili birbirlerine bilenmişti.

Tüm oyuncular Nevzat Demir Tesisleri’nde odalarına çekilirken İbrahim Toraman saat 03.00 sırasında Sezer’i odasına çağırdı. Sezer odaya girer girmez kapıyı kilitledi ve ikilinin tartışması kavgaya dönüştü. Kavga ise kapıyı kırıp içeri giren diğer oyuncular tarafından engellendi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz