Futbol

Beşiktaş oyundan memnun

19 Ekim 2014 Pazar 22:36 - Son Güncelleme 19 Ekim 2014 Pazar 22:42

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Albayrak: "Güzel bir futbolla 3 puanı aldık"

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, bu sezon iç sahada ilk galibiyetlerini aldıklarını belirterek, "Buraya gelen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Futbolcularımız da onları mahcup etmedi ve güzel bir futbolla 3 puanı aldık" dedi.

Albayrak, 3-2 kazandıkları Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, çok güzel bir futbolla 3 puana ulaştıklarını ifade ederek, futbolculara teşekkür etti.

Stat konusuyla ilgili de açıklamalarda bulunan Albayrak, "İlk yarı sonuna kadar derbi maçlarını ve Avrupa kupası maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Ligde ise iç sahada Kasımpaşa ve Akhisar Belediyespor maçlarımız var. Sayın Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın bizi ağırlama gibi bir talebi var, kendisine teşekkür ediyoruz. Bu haftaki yönetim kurulu toplantısında bunun kararını alacağız" diye konuştu.

Metin Albayrak, hakemlerle ilgili bugüne kadar hiç konuşmadıklarını vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Prensip olarak hakemlerle ilgili konuşmama kararı almıştık. Bugün hak ederek kazandık. Hep oluyordu, dün de oldu, bugün de oluyor, yarın da olacağa benziyor. Bu nereye kadar böyle olacak, artık 'dur' densin. Biz eşitlik ve adalet istiyoruz. Çaykur Rizespor maçında da hakem hataları vardı, 3 penaltımız verilmemişti ama biz kötü oynamıştık. Biz önce kendimize bakıyoruz, kendimize ait ev ödevini yapıyor muyuz, onunla ilgileniyoruz. Bugün de herkesi yenerek bileğimiz hakkıyla kazandık."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz