Futbol

Beşiktaş top başı yapıyor

25 Haziran 2018 Pazartesi 10:03 - Son Güncelleme 25 Haziran 2018 Pazartesi 13:51

Beşiktaş'ta mesai başlıyor. Siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları için 26 Haziran Salı günü İstanbul’da toplanacak.

Sezonu 4’üncü sırada tamamladığı için UEFA Avrupa Ligi'nde iki ön eleme oynayacak olan Beşiktaş, yeni sezonu rakiplerinden erken açacak.

Siyah-beyazlılar 2018-2019 sezonunun çalışmalarına Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayacak. Beşiktaş, İstanbul’da top başı yaptıktan sonra 1’inci kamp dönemini geçirmek için Slovakya’ya hareket edecek.

30 Haziran-8 Temmuz arası Slovakya’nın Samorin kasabasında çalışacak olan siyah-beyazlılar, 2’inci kamp dönemini ise 11 Temmuz-20 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’da gerçekleştirecek.

Şenol Güneş ve talebeleri, yeni sezon öncesindeki hazırlık maçlarını ikinci kamp döneminde yapacak.

Beşiktaş, Avusturya'nın Ehrenhausen kasabasında Ukrayna’nın Shaktar Donetsk ve Rusya’nın CSKA Moskova takımlarıyla karşılaşacak.

Öte yandan yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Bayer Leverkusen’in genç yıldız adayı Güven Yalçın ile anlaştı.

Siyah-beyazlılar, Alman ekibiyle sözleşmesi sona eren 19 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Bu transfer için Beşiktaş, Bayer Leverkusen kulübüne 200 bin Avro yetiştirme parası ödeyecek.

Bayer Leverkusen altyapısında yetişen Güven Yalçın, geçen sezon Alman ekibinin 19 yaş altı takımında 27 maçta 11 gol attı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz