Futbol

Beşiktaş ve F.Bahçe maç saatini bekliyor

19 Nisan 2014 Cumartesi 21:10 - Son Güncelleme 19 Nisan 2014 Cumartesi 21:15

Beşiktaş ve Fenerbahçe derbi maçın hazırlıklarını tamamladı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında, yarın lider Fenerbahçe ile sahasında oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda futbolcuların, ısınmanın ardından pas ve 5'e 2 çalışması yaptığı bildirildi. Siyah-beyazlıların, taktik maçla antrenmanı tamamladığı kaydedildi.

Antrenmana, tedavi olan Manuel Fernandes, Ersan Gülüm, bireysel çalışan Ömer Şişmanoğlu, Tomas Sivok ve Filip Holosko'nun katılmadığı belirtildi.

Siyah-beyazlılar, antrenmandan sonra kampa girdi.

 

Lider de maç saatini bekliyor
Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanda, koordinasyon çalışmasının ardından 3 gruba ayrılan futbolcuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdiği kaydedildi.

Egemen Korkmaz'ın antrenmanda takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı belirtildi.

Antrenmanın ardından tesislerde yemek yiyecek olan sarı-lacivertliler, daha sonra otobüsle Avrupa yakasına geçerek, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın bir otelde kampa girecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz