Futbol

Beşiktaş'a yeni sponsor

27 Şubat 2015 Cuma 13:15 - Son Güncelleme 27 Şubat 2015 Cuma 13:25

Beşiktaş Kulübü, futbol altyapısı için sponsorluk anlaşması yaptı.

Beşiktaş Kulübü, futbol altyapısı için önemli bir anlaşmaya imza attı. Siyah-beyazlı kulüp, Beşiktaş Akademi yaş gruplarına sponsorluk için Vodafone Arena'nın çatı örtüsü üreticisi Valmiera Glass ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Fulya'daki Şan Ökten Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısında Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Valmiera Glass Yönetim Kurulu Başkanı Andre Schwiotek ve PD-Group Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Jugel, sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Anlaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Orman, gelecek yıllarda altyapıya inanılmaz yatırım yapacaklarını söyledi.

Liverpool ile oynadıkları karşılaşma sırasında bugünkü toplantıya nasıl geleceğini düşündüğünü belirten Fikret Orman, "Bugünkü basın toplantısı nasıl olacak? Yenilirsek nasıl geleceğiz, kazanırsak nasıl geleceğiz? Önemli bir galibiyetle buraya geldiğimiz için mutluyum" dedi.

Aylar sonra yeni bir ortaklık gerçekleştirdiklerini kaydeden Orman, Valmiera Glass ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Beşiktaş'ın camia olarak altyapıya önem veren bir kulüp olduğunu kaydeden Fikret Orman, "Maalesef tesisleşme manasında çok eksiklerimiz oluştu. Önümüzdeki senelerde buna da yatırım yapacağız. Hem tesisleşmede hem altyapı konusunda önemli projelerimiz var. A takımını artık yeterince sponsorluklarla doldurduk. Şimdi altyapıyla ilgili çalışma yapıyoruz" diye konuştu.

Kendi alanında Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarını kendileriyle çalışmaya teşvik ettiklerini anlatan siyah-beyazlı kulübün başkanı, şunları söyledi:

"Onlardan biriyle sponsorluk anlaşması yapıyoruz. Valmiera ilk olarak stadın çatı örtüsünü yapıyor. Bizim altyapı takımlarımıza sponsorluk yapmak istediler. Yapılan sponsorluğun Beşiktaş camiasına, ülkemize ve Türk sporuna değerli gençler yetişmesine vesile olmasını diliyorum."

"Para önemli değil"

Necip Uysal'a dikkat çekti

Fikret Orman, anlaşmanın 90 bin avroluk değer taşıdığını kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

"Para önemli değil. Dün Beşiktaş'ın en iyi oynayanlarından biri Necip Uysal oldu. Kaptan olarak sahadaydı. Bu hem benim hem orada bulunan birçok hocamın ve yönetim kurulu arkadaşlarımın gururudur. 'Futbolda yerli oyuncularla devam edeceğiz' dedik. Tolgay Arslan'ın dünkü performansından sonra ne demek istediğimi birazcık daha insanlar anlamıştır. Bu altyapıyla ilgili bundan sonra yapacaklarımızın başlangıcıdır."

Valmiera Glass Yönetim Kurulu Başkanı Andre Schwiotek ise Beşiktaş'ı, Liverpool karşısında başarılı sonucundan dolayı kutlayarak, "Türkiye bizim için çok önemli ve büyük bir piyasa. Altyapılarda sponsorlukla aktif rol oynuyoruz. Letonya'da en çok büyüyen futbol takımlarından biriyiz. Beşiktaş ile işbirliği yapmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

PD-Group Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Jugel de Beşiktaş gibi köklü bir kulüple çalışmanın gurur verici olduğunu dile getirdi. Jugel, Türkiye'de birçok faaliyetlerinin bulunduğunu ancak böyle bir kulüple çalışmayı başaramadıklarını ve şimdi bunu elde ettiklerini kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz