Futbol

Beşiktaşlı futbolculara teklif yağıyor

29 Haziran 2015 Pazartesi 12:48 - Son Güncelleme 29 Haziran 2015 Pazartesi 13:05

Siyah-beyazlıların kapısı bu kez Franco, Atınç Nukan ve Kerim Frei için çalındı.

Demba Ba'yı iyi bir bonservis bedeli ile elinden çıkaran siyah-beyazlıların kapısı bu kez Pedro Franco, Atınç Nukan ve Kerim Frei için çalındı.

Beşiktaş'ın geçen sezon Avrupa'da gösterdiği performans, futbolcuları transfer piyasasının aranılan isimleri arasına soktu.

Demba Ba ile iyi bir rakam karşılığında yollarını ayıran siyah-beyazlı yönetim, bu hafta içinde diğer oyuncular için gelen teklifleri de değerlendirecek.

Porto'nun Pedro Franco ısrarı

Pedro Franco için yapılan 3 buçuk milyon Avroluk teklifi reddeden Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde Portekiz kulübü Porto ile yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.

Kolombiyalı defans oyuncusu için 6 milyon Avro isteyen "Kartal", takas teklifine de sıcak bakıyor. Beşiktaş'ın geçen sezon Bursaspor'da forma giyen Josue karşılığında Porto'ya, Pedro Franco'yu vereceği gelen bilgiler arasında....

Atınç ne karar verecek?

Almanya ikinci lig takımlarından Red Bull Leipzig de Atınç Nukan için devrede... Siyah-beyazlıların 6 milyon Avroluk teklifi kabul ettiği, son kararı genç futbolcuya bıraktığı öğrenildi.

Milan ve Monaco, Kerim'i istiyor

Öte yandan Milan ve Monaco'nun Kerim Frei için Beşiktaş'ın kapısını çaldığı iddia edildi. Beşiktaş yönetimi, genç oyuncu için 4 milyon avroyu gözden çıkaran iki kulübe de henüz bir cevap vermedi...

Kerim Frei'ın durumunun, teknik direktör Şenol Güneş'in yönetime sunacağı rapor doğrultusunda netleşeceği belirtildi.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz