Futbol

Beşiktaş'ta 6 eksik

01 Temmuz 2015 Çarşamba 22:23 - Son Güncelleme 01 Temmuz 2015 Çarşamba 22:27

"Siyah-beyazlılar", sezonun ilk çalışmasına 6 oyuncusundan yoksun çıktı.

Beşiktaş Futbol Takımı, 2015-2016 sezonunun hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan siyah-beyazlı takım, ilk çalışmasını yeni teknik direktörü Şenol Güneş yönetiminde ilk 30 dakikası basına açık antrenmanla gerçekleştirdi. Teknik heyet ve futbolcular, antrenman öncesi basın mensuplarına toplu fotoğraf verdi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, daha sonra topla çalışmalar yaptı. Şenol Güneş'in ısınma koşusu sırasında takıma eşlik etmesi dikkati çekti.

Siyah-beyazlı takımın yeni transferi Dusko Tosic'in yanı sıra geçen sezon kiralık oynayan Ömer Şişmanoğlu ile Çin'e transferi gerçekleşmeyen Ersan Adem Gülüm de çalışmada yer aldı.

Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Veli Kavlak, Atiba Hutchinson ve Cenk Gönen, daha sonra çalışmalarına bireysel olarak devam etti.

Beşiktaş 6 eksikle çalıştı

Beşiktaş, sezonun ilk idmanına 6 oyuncusundan yoksun çıktı. Siyah-beyazlı ekipte izinli Jose Sosa, Gökhan Töre, Tolgay Arslan, Olcay Şahan, Pedro Franco ve Alexander Milosevic, çalışmada yer almadı.

Tolgay Arslan'ın bu akşam, Sosa'nın 3 Haziran Cuma günü, Olcay Şahan ve Gökhan Töre'nin 5 Haziran'dan sonra, Pedro Franco ile Milosevic'in ise 10 Haziran'da kadroya dahil olacakları bildirildi.

Beşiktaş'ta genç oyuncular Eslem Öztürk, Fatih Aksoy, Hamza Küçükköylü ve Muhammed Enes Durmuş da kadroda yer aldı.

Yeni sağlık ekibi de antrenmanda

Beşiktaş, 2015-2016 sezonunu yeni sağlık ekibiyle açtı. Siyah-beyazlı kulüpte son 2 yıldır bu görevi yürüten Ertuğrul Karanlık ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen aynı zamanda milli takımın da doktoru Sarper Çetinkaya, işbaşı yaptı.

Öte yandan Beşiktaş'ın yeni yardımcı antrenörü Tamer Tuna ve malzemecisi Abdurrahman Ezer'in doğum günleri, antrenman öncesi kesilen pastayla kutlandı. Teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcular da Tuna ve Ezer'e yeni yaşlarında mutluluklar diledi.

Çebi ve Atalay da izledi

Bu arada, sezonun ilk çalışmasını Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Asbaşkan Deniz Atalay bir süre takip etti.

Beşiktaş, yurt dışı hazırlık kampının ilk etabını 5-16 Temmuz'da Almanya'da gerçekleştirecek. Siyah-beyazlılar, daha sonra 20 Temmuz-4 Ağustos'ta hazırlık kampının ikinci etabı için Avusturya'ya gidecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz