Futbol

Beşiktaş eksik çalıştı!

07 Ekim 2015 Çarşamba 20:59 - Son Güncelleme 07 Ekim 2015 Çarşamba 22:47

Beşiktaş, 8. haftada karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına iki günlük iznin ardından başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, Trabzonspor Kulübü'nün önceki gün vefat eden eski asbaşkanı Kenan İskender'in cenazesi sebebiyle Trabzon'a giden teknik direktör Şenol Güneş bulunmadı.

Yardımcı antrenörler Şeref Çiçek ve Tamer Tuna yönetiminde çalışan siyah-beyazlı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından çeşitli toplarla voleybol oynadı. Pas çalışmalarıyla devam idman, dar alanda yapılan çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.

Antrenmana, milli takım kamplarında bulunan Ersan Adem Gülüm, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Dusko Tosic ve Ricardo Quaresma katılmadı. Siyah-beyazlılarda Mario Gomez, Jose Sosa ve Atiba Hutchinson ise takımdan ayrı bireysel çalışmalar yaptı. Sakatlığı bulunan Veli Kavlak da çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Bu arada Eslem Öztürk ile Fatih Aksoy'un yanı sıra genç kaleciler Hüseyin Yılmaz ve Fatih Değirmenci de antrenmanda takımla çalıştı.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını 8 Ekim Perşembe günü yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz