Futbol

Beşiktaş'ta keyifler yerinde!

06 Mayıs 2015 Çarşamba 14:32 - Son Güncelleme 06 Mayıs 2015 Çarşamba 14:40

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Sivok idmanın ilk bölümünde yer aldı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 10 Mayıs Pazar günü Ankara'da Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde 1,5 saat çalıştı. Futbolcular, istasyon ve pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

Sol el baş parmağındaki kırık nedeniyle önceki gün ameliyat edilen Sivok, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. Sol eli sarılı antrenmana çıkan siyah-beyazlı futbolcu, koşu ve istasyon çalışmalarının yapıldığı bölümde takımda yer aldı. Sivok topla çalışmalarda ise takımdan ayrılarak, antrenmana bireysel devam etti.

Omzundaki şikayeti nedeniyle daha önce kendisini ameliyat eden doktora muayene olmak için Almanya'ya giden Veli Kavlak, antrenmanda yer almadı. İsmail Köybaşı ve Opare takımdan ayrı koşu yaparken, Hutchinson ve Tolga Zengin'in bireysel çalışmalar yaptıkları bildirildi.

Penaltılarla tamamlanan maç

Antrenmanın son bölümündeki maçta kazanan penaltılarla belirlenirken, karşılaşma büyük heyecana sahne oldu.

Demba Ba, Olcay Şahan, Sosa, Serdar Kurtuluş, Motta, Tolgay, Ersan Adem Gülüm, Uğur Boral ve yardımcı antrenör Eren Şafak'tan oluşan pembe takım ile Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Atınç Nukan, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun, Kerim Frei, Necip Uysal, Franko ve Milosevic'ten oluşan yeşil ekip 3-3 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından yapılan penaltı atışlarında uzun süre eşitlik bozulmadı. Pembe takımdan Ersan'ın kaçırdığı penaltının ardından yeşil takımdan Atınç atışı gole çevirdi ve mücadeleden yeşil takım galip ayrıldı. Futbolcular maçtan sonra galibiyet pozu verdi.

Olcay Şahan: "Maçta vermiyorlar bari burada verin"

Maç sırasında ceza alanında Sosa'nın yerde kalmasının ardından maçı yöneten teknik direktör yardımcısı Jurcevic penaltı beklentisine önce cevap vermedi.

Bu sırada aynı takımdan Olcay Şahan "Maçta vermiyorlar, bari burada verin" esprisi yaptı. Daha sonra penaltı verildi ve pembe takım atışı gole çevirip mücadeleye 3-3'lük eşitliği getirdi.

Antrenmanı Gemlik Beşiktaşlılar Derneği'nden gelen taraftarlar da izledi. Taraftarlar tesislere dikilmek üzere zeytin fidanları getirdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz