Futbol

Beşiktaş'ta moraller yerinde

30 Temmuz 2015 Perşembe 15:48 - Son Güncelleme 30 Temmuz 2015 Perşembe 15:52

Siyah-beyazlı takım, Avusturya'da neşeli bir antrenman yaptı.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Avusturya'nın Stegersbach bölgesinde kamp yapan siyah-beyazlı takımda, NK Zavrc hazırlık maçında ilk 11'de görev alan futbolcular hafif bir antrenmanın ardından ayak tenisi maçı yaptı. Diğer oyuncular ise top tekniği çalışması, minyatür kale maç ve şut çalışmasıyla antrenmanlarını tamamladı.

Antrenmana, sakatlığı bulunan Jose Sosa ile bel ağrısı yaşayan Serdar Kurtuluş katılmadı. Sakatlığı nedeniyle dünkü maçta kadroda yer almayan Cenk Gönen ise çalışmada yer aldı.

- Quaresma'nın morali yerinde

Zavrc maçında yaptığı asistle göz dolduran Ricardo Quaresma ise antrenmandaki neşeli tavırlarıyla dikkati çekti. Günün ilk çalışmasında Ramon Motta ile şakalaşan Portekizli futbolcu, yeni transfer Brezilyalı Rhodolfo ile de neşeli tavırlar sergiledi.

Quaresma, şut çalışmasında ise bu kez kaleci Günay Güvenç ile şakalaştı. Portekizli oyuncu, attığı gollerin ardından bağırarak sevincini gösterdi.

- Güneş'in keyfi yerinde

Takımın giderek form tutması ve yeni oyuncuların da katılmasının ardından teknik direktör Şenol Güneş'i mutlu etti. Tecrübeli teknik adam, Olcay Şahan-Oğuzhan Özyakup ile Cenk Tosun-Ersan Gülüm ikilileri arasında oynanan ayak tenisi maçını bir süre izledi.

- Kayıp top peşinde

Şut çalışmasında antrenman sahasının arkasında bulunan araziye giden top, takım malzemecilerine zorlu anlar yaşattı.

Topu aramak için malzemecilerden Erdal Erdem, çalıları temizlemeye çalışırken, kondisyoner Miguel Peiro Montanana ise kısa sürenin ardından topu buldu.

- Son hazırlık maçı NK Zadar ile olacak

Beşiktaş, Avusturya kampındaki son hazırlık maçını Hırvatistan 2. Lig ekiplerinden NK Zadar ile oynayacak. Siyah-beyazlı takım, Hırvat ekibiyle 2 Ağustos Pazar günü TSİ 19.00'da karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz