Futbol

Beşiktaş'tan Gökhan Töre açıklaması

25 Aralık 2015 Cuma 16:26 - Son Güncelleme 25 Aralık 2015 Cuma 14:34

Beşiktaş Kulübü, Gökhan Töre hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Beşiktaş Kulübü resmi sitesinden Gökhan Töre hakkında basında çıkan haberlere tepki gösterdi.

"Gökhan Töre hakkında son dönemde iftira ve yalanlarla dolu iddialar gün geçtikçe zarar verme amaçlı kampanyaya dönüştürülmektedir" denilen açıklamada, milli futbolcunun ağır bir grip atlattığı ve bu yüzden son zamanlarda takımda daha az süre bulduğu kaydedildi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında 27 Aralık Pazar günü Torku Konyaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda dün Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'la oynadığı maçta ilk 11'de yer alan futbolcuların salonda yenileme çalışması yaptığı belirtildi.

Tolgay Arslan'ın bireysel çalıştığı antrenmanda diğer futbolcuların kondisyon ve taktik ağırlıklı çalıştığı bildirildi. Dar alanda kontrol pas, kanat ve şut çalışması yapıldığı belirtilen antrenmanın yarım sahada çift kale maçla sona erdiği aktarıldı.

Beşiktaş, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını 26 Aralık Cumartesi günü yapacağı antrenmanla tamamlayarak, kampa girecek.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz