Futbol

"Beyaz saçlı prens"ten veda

25 Kasım 2014 Salı 15:52 - Son Güncelleme 25 Kasım 2014 Salı 15:55

"Bu kadar başarıdan sonra bu tür gitmek yıpratıyor insanı"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da, Sivasspor maçındaki 3-1'lik yenilginin ardından görevinden istifa eden "Beyaz saçlı prens" olarak nitelendirilen teknik direktör İsmail Ertekin, göreve geldiği günden bu yana geçen 2 yılda çok güzel şeyler yaşadıklarını belirterek, başarılı bir iki sezonda iki şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi. 

Bu yıl da aynı ümitlerle Süper Lig'e başladıklarını ancak bazı şeylerin hedefledikleri gibi gitmediğini dile getiren Ertekin, 10 maçın sonunda başarısız bir tablonun ortaya çıktığını anlattı.

Bu tablonun gereğini teknik heyet olarak kendilerinin yaptığını vurgulayan Ertekin, şöyle konuştu:

"Mutlaka birilerinin gitmesi gerekiyor. Bu konuda da fedakarlığı bizim yapmamız lazımdı ve yaptık. Bizler duygusal insanlarız. Her geçen gün psikolojimiz bozuldu. Yönetime, bu takıma daha faydalı olamayacağımızı söyledik. Böyle ayrılmak istemezdik ama futbolda bazen başarısızlıklar, bu tür şeylere sahne oluyor. Duygusal bir insanım. Kolay değil ayrılmak ama takımın hayrına olacağına inanıyorum. Bundan sonraki dönemde, inşallan bu sezon takım ligde kalır ve biz de gurur duyarız. Son maçta sevinci inşallah hep beraber yaşarız."

Bir şehirde sinerji yaratılmıyorsa başarının yakalanmasının zor olacağına dikkati çeken Ertekin, "Bu şehirde sinerji yok. Gerçekten üzülerek gidiyorum. Bu kadar başarıdan sonra bu tür gitmek, yıpratıyor insanı" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz