Futbol

Bilic, Sosa'yı doğruladı

31 Ağustos 2014 Pazar 02:16 - Son Güncelleme 31 Ağustos 2014 Pazar 03:26

Beşiktaş teknik direktörü, transfer çalışmalarıyla ilgili soruları cevapladı.

Süper Toto Süper Lig'de deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic,  ""Jose Sosa umarım imzalamıştır. Beşiktaş'ın beklentilerini karşılayabilmemiz için iki oyuncuya ihtiyacımız var ve çok da zamanımız yok" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sorular üzerine transfer çalışmalarına değinen Blic, şunları söyledi:

"Jose Sosa henüz imzaladı mı imzalamadı mı bir bilgim yok ama umarım imzalamıştır. Çünkü şöyle bir durum söz konusu, hali hazırda dört maç oynadık play-off ve ön eleme maçları. Bu sezon en azından 50 maç oynayacağız. Teknik ekip olarak 'bize şu oyuncuyu alın' diyen tipte teknik adamlardan değiliz. Sürekli transfer istemiyoruz ama başkanımıza ve ikinci başkanımıza ilettiğimiz bir konu var o da şu, Beşiktaş'ın beklentilerini karşılayabilmemiz için iki oyuncuya ihtiyacımız var ve çok da zamanımız yok. Çok ciddi bir şekilde bu transferlerin üzerinde çalışıyoruz, bunlardan biri de Sosa. Umarım bunlar gerçekleşecek ve gerçekleşeceği zaman da beklentileri karşılayacak koşullara ulaşmış olacağız."

Bu arada, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "Bir transfer bitirildi. Kısa süre içinde KAP'a bildirilecek" dediği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz