Futbol

Bilic'in ardından 3 veda daha!

29 Mayıs 2015 Cuma 23:35 - Son Güncelleme 29 Mayıs 2015 Cuma 23:49

90. dakika sonunda 4 veda birden yaşandı.

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı duygusal anlara sahne oldu. 90. dakika sonunda 4 veda birden yaşandı.

Yeni sezona Bilic'le devam etmeyeceğini açıklayan Beşiktaş'ta ligin son haftasında oynanan Gençlerbirliği maçı sonrası 2 veda daha yaşandı.

Sözleşmeleri yenilenmeyen Tomas Sivok ve Uğur Boral siyah-beyazlı takıma veda ettiler.

Maçın son anlarında Bilic'in kararı ile oyundan çıkan Sivok'u tüm yedek kulübesi ayağa kalkarak alkışladı ve Çek oyuncuya veda ettiler.

Maç sonunda bir veda da hakem Yunus Yıldırım'dan geldi. Tecrübeli hakem Beşiktaş-Gençlerbirliği maçından sonra düdüğünü astı.

İşte veda edenlerin maçtan sonra görüşleri:

Beşiktaşlı futbolcu Uğur Boral, "Beşiktaş sayfası benim için kapandı ama bu formayı giymemde emeği olan herkes hakkını helal etsin" dedi.

Futbolcuların sözleşmeleri bitince ayrılmak zorunda kaldıklarını ifade eden Boral, "33 yaşıma geldim. Beşiktaş sayfası benim için kapandı ama bu formayı giymemde emeği olan herkes hakkını helal etsin, hepsine minnettarım. Her zaman tesislere mutlulukla gittim. Beşiktaş'ın yeni stadıyla birlikte çok büyük başarılar elde edeceğini düşünüyorum. Umarım Avrupa kupalarındaki başarılarıyla biz futbol severleri mutlu eder" diye konuştu.

- Sivok: "Kimseye kırgın değilim"

Beşiktaşlı futbolcu Tomas Sivok, kimseye kırgın olmadığını dile getirdi.

Ocak ayından sonra fiziksel ve mental olarak siyah-beyazlı kulüp yönetimiyle görüşmeye hazır olduğunu belirten Sivok, şunları söyledi:

"Görüşme olmadı. Kimseye kırgın değilim. Yeni bir başlangıç, yeni bir tecrübe, yeni bir kulübün parçası olarak devam edecek olmak beni heyecanlandırıyor. Umarım, başka bir takımla rakip olarak gelir yeni stadın keyfini yaşarım."

- Yunus Yıldırım: "Yaş 45, doğal olarak bitti"

Hakemliği bırakan Yunus Yıldırım yaşının 45 olması sonucunda doğal olarak hakemliğinin bittiğini belirtti.

Yıldırım, hakemlikte güzel günler geçirdiğini aktararak, "Son tangoyu yönettik. Yaş 45 ve doğal olarak bitti" diyen Yıldırım, "Bende emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Her şey Türk hakemliği için daha iyi olacaktır. Zaten güzel devam eden bir süreç var" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz