Futbol

''Birlikte olmaya devam edeceğiz''

30 Mayıs 2015 Cumartesi 17:26 - Son Güncelleme 30 Mayıs 2015 Cumartesi 17:39

"Benim bu vedam bırakıp gitme değil, yine birlikte olacağız''

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak sezonu 77 puanla şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek, görevi devraldığı eski başkan Duygun Yarsuvat'ın kulübe hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Maçın ardından Yarsuvat ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özbek, keyifli ve stressiz bir maç oynadıklarını ve çok güzel ağırlandıklarını belirterek Rize halkına teşekkür etti.

Duygun Yarsuvat'a da teşekkür eden Özbek, "Bizi yalnız bırakmadı. O bizim ağabeyimiz. Her zaman bizle birlikte. Galatasaray'a veda etmek diye bir şey yoktur. Her Galatasaraylı kanının son damlasına kadar Galatasaraylıdır ve Galatasaray'a hizmet eder" diye konuştu.

Yarsuvat ile keyifli bir çalışma dönemi geçirdiğini kaydeden Özbek, "Çok güzel netice aldık, şampiyon olduk. Çok güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Bize çok güzel liderlik yaptı" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı kulübün eski başkanı Yarsuvat ise Çaykur Rizespor maçının kendisi için de veda niteliği taşıdığının hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

"Benim bu vedam bırakıp gitme değil, yine birlikte olacağız. Çarşamba günü finalde yine inşallah birlikte olacağız. Ben Galatasaraylıyım. 1948'den bu yana Galatasaraylıyım. Ben de başkanımız da birlikteyiz. Birlikte olmaya devam edeceğiz."

Kendisinin ilginç bir istatistiği olduğunun altını çizen Yarsuvat, "Bin 777 oyla seçilmişim, 7 ay görevdeymişim, 77 puanla şampiyon olmuşuz. Demek ki 7'nin uğuru benimkisi" ifadelerini kullandı.

Bu arada Dursun Özbek ve Duygun Yarsuvat, maçın ardından taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Çaykur Rizespor'un "Rambo" lakaplı amigosu her iki başkana da kendi dokuduğu iskemle hediye etti. "Şampiyonluk kupasını bu iskemlenin üzerinde görmek istiyorum" sözleri gülüşmelere neden oldu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz