Futbol

Bu gol sosyal medyayı salladı!

17 Mayıs 2015 Pazar 00:54 - Son Güncelleme 17 Mayıs 2015 Pazar 05:25

Galatasaray'ın attığı golde kaleci Ferhat'ın elini çektiği iddia edildi.

Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 1-0’la geçtiği maçta Sneijder'in galibiyeti getiren golü ve Stancu'nun son dakikada kaçırdığı pozisyon sosyal medyada tartışma konusu oldu. Taraftarların yanısıra futbol dünyasının ünlü isimleri de attığı tweetlerle söz konusu gol ile ilgili dikkat çekici yorumlarda bulundu.

"Ferhat elini çekti" iddiası

Lider Galatasaray, Wesley Sneijder'in 67. dakikadaki golüyle Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerken, maç sonrası sosyal medya, Başkent ekibinin kalecisi Ferhat Kaplan'ın pozisyonda elini çektiği iddiasıyla çalkalandı. Gençlerbirliği'nin forveti Stancu'nun son dakikada kaçırdığı gol de eleştirilerden payını aldı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarından ağır suçlama

Özellikle sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluk yolundaki rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarından iki oyuncuya ağır suçlamalar geldi.

Korcan Çelikay’ın yediği golle kıyaslandı

Öte yandan Gençlerbirliği’nin yediği gol, 2010-11 sezonunda oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçında Korcan Çelikay’ın yediği ve "3 Temmuz süreci"ne çok konuşulan golle kıyaslandı. Sivassporlu taraftarların da yine bu iki golü kıyaslayarak, Galatasaray’a ve Gençlerbirliği kalecisi Ferhat’a sosyal medyada yoğun şekilde tepki gösterdikleri, Korcan Çelikay’a sahip çıktıkları görüldü.

Demba Ba'dan şok tweet

Tepkiler özellikle sosyal medya platformu Twitter üzerinde yoğunlaşırken, en çok dikkat çeken tweet ise Beşiktaşlı Demba Ba’dan geldi. Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü, maçın hemen ardından attığı tweet ile büyük bir tartışma başlattı.

Demba Ba, twitter hesabından İngilizce olarak "Bu dünyadaki bazı insanlar, gerçekten utanmalı" anlamına gelen bir tweet attı.

 

 

Ahmet Çakar da bombaladı!

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar da Galatasaray’ın bulduğu gol sonrası attığı tweetlerde “Bu geceyi Türk futbolu asla ama asla unutulmamalıdır” gibi çok sert ifadelere yer verdi.

İşte Çakar'ın o sözleri:

El Kabir’den takım arkadaşlarını suçlayan beğeni!

Konuyla ilgili olarak sosyal medyada en çok şaşırtan hareket ise Galatasaray’ın rakibi Gençlerbirliği’nin forvet oyuncusu Moestafa El Kabir’den geldi.

El Kabir, takım arkadaşlarını suçlayan tweeti “favori tweetler"ine ekleyerek tartışmaları çok farklı bir yere taşıdı. Ancak El Kabir, "Stancu ve kaleci utanmalı" yazan tweeti kısa süre hesabından sonra sildi.

 

  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz