Futbol

"Bu maç, F.Bahçe maçından daha zor..."

13 Ekim 2015 Salı 20:55 - Son Güncelleme 13 Ekim 2015 Salı 21:18

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan, Eskişehir maçıyla ilgili konuştu.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında kendi sahalarında Eskişehirspor ile yapacakları maça ilişkin, "Bu maç, Fenerbahçe maçından daha zorlu geçecek ama galibiyet için elimizden geleni yapacağız. Puan kaybetme lüksümüz yok" dedi.

Cihat Arslan, takımının antrenmanı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmanın zorlu geçeceğini belirterek, galibiyet için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Rakiplerinin yeni bir hoca ile sahaya çıkacağına değinen Arslan, "Eskişehirspor'un başına İsmail Kartal geldi. Eskişehirspor camiasına hayırlısı olsun diyorum. Yeni hoca her zaman için yeni bir fırsat ve futbolcular için bir toparlanma sürecidir. Bu maç, Fenerbahçe maçından daha zorlu geçecek ama galibiyet için elimizden geleni yapacağız. Puan kaybetme lüksümüz yok" ifadelerini kullandı.

Cumartesi günü futbolculara yönelik bir test yaptırdıklarını dile getiren Arslan, "Test sonuçları bizi oldukça memnun etti. 2 futbolcu haricinde diğer futbolcuların fiziksel olarak UEFA standartlarının üzerinde olduğunu gördük. Özellikle Güray Vural, Hasan Kabze ve Mervan Çelik'in durumları çok daha iyi. Yetersiz gördüğümüz diğer oyuncularımız içinde ayrıca yüklemeler yapacağız" diye konuştu.

İki isim antrenmana katılmadı

Bu arada Yılmaz Atabarut Tesisleri'nin bakımda olması sebebiyle çalışmalarını Karabulut Tesisleri'nde gerçekleştiren Akhisar Belediyespor, günü tek antrenmanla geçirdi.

İdmana, babasının rahatsızlığı sebebiyle izinli olan Güray Vural ile Gine Milli Takımı kampındaki Leocisio Sami katılmadı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz