Futbol

''Bugün maçı kazanan seyirci''

20 Nisan 2015 Pazartesi 23:38 - Son Güncelleme 21 Nisan 2015 Salı 10:07

Güneş: ''Bugünkü oyuna dış güçlerin etki etmesini doğru bulmuyorum''

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe karşısında aldıkları 1-0'lık yenilginin ortaya koydukları oyunun karşılığı olmadığını söyledi.

Güneş, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, sahaya en güzel futbollarını yansıtmak için çıktıklarını ifade ederek, "Maalesef oyunun karşılığı aldığımız sonuç değil. İkinci yarının başında rakibe biraz pozisyon verdik. Onun dışında oyunun hakimiydik" dedi.

Ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gollerinin olduğunu, ayrıca lehlerine bir de penaltı verilebileceğini kaydeden Güneş, "Hakemin bizi ezdiğini hissediyorduk. Bugün maçı kazanan seyirci. Hakemin baskı altında kalarak bizi ezmesi doğru değildi. Yaptığınız doğru işte kuralların dışına çıkıldığını gördüğünüzde dayanamıyorsunuz. Bu işi yapanların adaletli olması gerekiyor. Bugünkü oyuna dış güçlerin etki etmesini doğru bulmuyorum. Bizim sahamızda olsa, kart görürdük, maç oynanmayabilirdi" ifadelerini kullandı.

Güneş, hakemin 4 dakika uzatma verdiğini belirterek, "Vermediği golü tartışabiliriz ama takdir haklarıyla ezmeye kalktığın zaman futbolcu oyundan soğuyor. Türk futbolu böyle kalkınmaz. Bu oyunumuzla 10 puan önde olmalıydık" diye konuştu.

"Fenerbahçe bize göre eksik oynamasına rağmen 3 puan aldı, onları tebrik ediyorum" diyen Şenol Güneş, adaletsizliğin futbolda değil her alanda olduğunu savunarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yeni bir şey değil bu. Genel kültür eksikliğimiz var. Trabzon ile Fenerbahçe düşmanken dün Fenerbahçe, Trabzonspor'un yenmesini istiyor, bugün Beşiktaş bizim yenmemizi, Trabzonspor, Fenerbahçe'nin galip gelmesini bekliyor. Menfaat oldu mu insanlar bir araya geliyor."

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz