Futbol

Bulut: "Bireysel hataları çok yaptık"

18 Mart 2018 Pazar 19:21 - Son Güncelleme 18 Mart 2018 Pazar 19:23

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Trabzonspor karşısında hiç istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirtti.

Karşılaşmaya iyi başlamalarına rağmen rakibe penaltı kazandırdıklarını ifade eden Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında şöyle devam etti:

"Daha sonra 1-1'i yakaladıktan sonra ikinci yarıda maçı kazanmamız gerekirken yaptığımız bireysel hatalardan dolayı Trabzonspor'a maçı hediye ettik. Yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendiremedik, rakip iyi değerlendirdi. 4-1 mağlup olduk. Maçtan önce agresif ve kompakt oynamak istiyorduk ancak ikinci yarıda bunu hiç gerçekleştiremedik. Uzak ve kopuk oynadık, pozisyonları da değerlendiremedik. Bireysel hataları çok yaptık. İyi olan rakibe bireysel hatalar yaparsan cezalandırılırsın."

Aytaç Kara'yı performansı nedeniyle oyundan çıkardığını belirten Bulut, "Aytaç kötü başladı, kötü oynadı ama onun dışında 4 kişi daha değiştirebilirdim. Pereira'nın da dizinde hafif sakatlığı vardı ama büyük değildi. Sistemimizden dolayı ikinci yarı daha iyi kullanıp ataklarda etkili olma hedefimiz vardı ancak gollerden sonra istediğimiz sistem tutmadı." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz