Futbol

Bundesliga'dan Eskişehirspor'a geldi

26 Ağustos 2014 Salı 19:59 - Son Güncelleme 26 Ağustos 2014 Salı 20:03

Eskişehirspor İbrahim Sissoko'yu 3 yıllığına transfer etti.

Eskişehirspor, Almanya'nın Wolfsburg takımında forma giyen İbrahim Sissoko'yu 3 yıllığına transfer etti.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki imza töreninde konuşan Kulüp Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, forvet hattını güçlendirmek için Sissoko'yu Eskişehirspor ailesine kattıklarını söyledi.

Transferin Sissoko ve Eskişehirspor camiası için hayırlı olmasını dileyen Akman, şöyle konuştu:

"İnşallah geçen yıl forvet hattında yaşadığımız sıkıntılar bu yıl yaşanmayacak. Geçen yıl zaman darlığından dolayı yapmak istediğimiz hamleleri yapamamıştık. Bu yıl seyir bakımından zevk veren, Eskişehirspor'a yakışacak takım oluşturmayı hedeflemiştik. Bugünkü transferle bunu pekiştirdik. Kendisine 'hoşgeldin' diyoruz. Bu transferi stratejik bir politika yürütüp, bedelsiz olarak gerçekleştirdik. Olağanüstü para harcamadan eksikliklerimizi giderdik."

Fildişi Sahilli oyuncu İbrahim Sissoko (23) ise siyah-kırmızılı takımın kendisine güven sağladığını belirterek, "Bana bu güveni verdiği için Eskişehirspor ailesine teşekkür ediyorum. Menejerimi dinleyerek bu takıma geldim" dedi. Konuşmaların ardından Sissoko, kendisini 3 yıllığına siyah-kırmızı renklere bağlayan anlaşmayı imzaladı. Futbola Academica takımında başlayan Sissoko, Panathinaikos, Saint Etienne ve Deportivo La Coruna takımlarında da kiralık olarak forma giydi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz