Futbol

"Burada sonlandırmak istiyorum"

05 Mayıs 2015 Salı 00:05 - Son Güncelleme 05 Mayıs 2015 Salı 00:11

G.Saray'ın golcüsü Burak Yılmaz kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'ın 2 golünü de atan Burak Yılmaz, "Son haftalarda artık iyi oyunun kesinlikle önemli olmadığı, bir şekilde golü bulup 1-0 lehimize bitecek maçları oynamaya başladık" dedi.

Burak Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son haftalara girdiklerini, o nedenle golü kimin attığının çok önemli olmadığını söyledi.

Şampiyonluğu, gol krallığından daha fazla önemsediğini belirten Burak Yılmaz, "Benim yarışım, bizim yarışımız şampiyonluk yarışı. Buna bir forvet olarak ne kadar yardımcı olabilirsem olmak istiyorum. Sakatlıktan çıktığım doğru, Allah kimseye vermesin. Çok stresli haftalara girdik. Son haftalarda artık iyi oyunun kesinlikle önemli olmadığı, bir şekilde golü bulup 1-0 lehimize bitecek maçları oynamaya başladık. Bugün de istediğimizi aldık" ifadelerini kullandı.

Milli futbolcu, sakatlığının ardından fizyoterapist eşliğinde çalıştığının hatırlatılması üzerine şunları kaydetti:

"Bu sağlık ekibimizin eksikliğinden değil, psikolojik olarak kendimi daha rahat hissetmem için. Ona da, sağlık ekibimize de teşekkür ediyorum. Sakatlığım tam olarak geçmedi ama önümde 4-5 gün var, yavaş yavaş atlatmak istiyorum. Sakatlık beni çok etkiledi. Altı maç uzak kaldım ama bu süreçte ekstra puan kaybetmedik. Ben de yavaş yavaş eski halime dönüyorum."

Burak Yılmaz, genel kurul yapılacağının söylenmesi üzerine "İnşallah yeni yönetimi 4. yıldızla karşılarız" dedi.

Galatasaray ile yeni sözleşme yaptığını hatırlatan Burak Yılmaz, "Yeni kontratın hakkını verdiğimi düşünüyorum. Allah izin verirse futbol hayatımı burada sonlandırmak istiyorum" diye konuştu.

Muslera

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, zorlu deplasmandan galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, kalan 5 haftada da sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Selçuk İnan

Takım kaptanı Selçuk İnan ise ilk yarıda attıkları 2 golle müsabakadan galip ayrıldıklarını, karşılaşmada çok iyi mücadele ettiklerini ifade etti.

Böyle bir şampiyonluk yarışına şahit olmadığını dile getiren Selçuk İnan, "İnsanların zevk alması, mutlu olması gerekiyor. Ben de çok heyecanlıyım. Beş tane final haftamız kaldı. Kendi kariyerimizi kendimiz belirleyeceğiz. Umarım tüm maçları kazanıp şampiyon oluruz. 33. haftada bitmeyeceğini düşünüyorum, şampiyonluk 34. haftada belli olacaktır" yorumunu yaptı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz