Futbol

Bursaspor'dan öğrencilere indirim!

06 Ekim 2015 Salı 13:48 - Son Güncelleme 06 Ekim 2015 Salı 13:50

Uludağ Üniversitesi öğrencileri Bursaspor maçlarını indirimli izleyecek.

Bursaspor, Uludağ Üniversitesi (UÜ) öğrencilerine yeşil-beyazlı takımın Atatürk Stadı'nda oynayacağı maçlarda yüzde 25, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve inşaatı son aşamaya gelen, taraftarların "Timsah Arena" olarak adlandırdığı yeni stattaki karşılaşmalarda ise yüzde 50 indirim yapacak.

Bursasporlu yöneticiler ve eski futbolcular ile Uludağ Üniversitesi'ndeki akademik personel üniversite yerleşkesindeki çim sahada dostluk maçı oynadı. Maçta Bursaspor takımında Başkan Recep Bölükbaşı, yöneticiler, eski futbolculardan Ahmet Suphi Evke ve Fatih Çayla, UÜ takımında ise Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Bilgili, Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yıldız ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin yer aldı.

Oldukça çekişmeli geçen karşılaşma 3-3 sona ererken golleri Bursaspor adına Recep Bölükbaşı, Fatih Çayla (2), UÜ adına ise Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Gülbek Erkılıç ve Günaydın Kırcı'dan geldi.

Maç sonunda iki takım oyuncuları saha ortasında birlikte pasta kesti. Prof. Dr. Ulcay, yaptığı açıklamada, Bursaspor ile UÜ arasında her alanda işbirliği protokolü imzalandığını anımsattı.

Ulcay, Bursaspor'un sadece futbol değil tüm diğer branş sporcularına UÜ Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı bölümünün kapılarının açık olduğunu vurgulayarak, "Ben hem doğma büyüme Bursalıyım hem de Bursasporluyum. Bursaspor'a akademik anlamda her türlü katkıyı vermeye hazırız. Bu arada üniversitemizde yaklaşık 65 bin öğrenci, 2 bin 500 akademisyen, 3 bin 500 de çalışan var. Sayın başkan Passoliglerini göstermek kaydıyla öğrencilere Atatürk Stadı'nda yüzde 25, yeni statta yüzde 50 indirim sağlanacağını bize bildirdi. Bu da başkanımızın bu maç hatırına bize büyük bir hediyesidir" diye konuştu.

Recep Bölükbaşı da Passolig ile birlikte UÜ kimliklerini gösterenlere indirimin uygulanacağını belirtti.

Prof. Dr. Yusuf Ulcay maçın anısına Recep Bölükbaşı'na UÜ İznik Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin yaptığı çini tabak hediye etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz