Futbol

Çalımbay: "Bunun devamı gelecek"

24 Şubat 2018 Cumartesi 23:29 - Son Güncelleme 25 Şubat 2018 Pazar 00:35

Spor Toto Süper Lig'in 23’üncü haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, “Galip geldiğimiz için mutluyuz. Artık herkese güven geldi. Bunun devamı gelecektir” diye konuştu.

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendi. Mücadelenin iki takım açısından da çok önemli olduğuna vurgu yapan Çalımbay, şunları söyledi:

"Çok gergin, stresli ve mücadeleci geçti. Biz ilk 20 dakikadan sonra iyi futbol oynadık. Özellikle ikinci yarıda, ikinci golden sonra pozisyonlar da bulduk ama onları değerlendiremedik. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Artık herkese güven geldi. Bunun devamı gelecektir. Bizim çok iyi maçlarımız oldu. Göztepe, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Başakşehir maçları olsun, bunları da kaybetmememiz gerekiyordu. Futbolun içerisinde olan şeyler ama bugün buraya galibiyet için geldik. Tek düşüncemiz galibiyetti, başka bir şey düşünmüyorduk. Her türlü riske de maçta girecektik ve bunu da ikinci yarıda yaptık. Özellikle sonradan gelen arkadaşlarımız takıma çok faydalı oldu. Mutluyuz, kalan maçlarımızı daha güvenli ve daha iyi şekilde bitireceğiz. İnşallah daha iyisini yapacağız." 

"Burak'ı çakarmak istedim ancak..."

Burak Yılmaz'ın sarı kart görerek Beşiktaş maçında cezalı duruma düşmesini de değerlendiren Çalımbay, Burak'ı oyundan çıkarmak istediğini ancak oyuncunun iyi ve sakin olduğunu ifade etmesiyle onu oyunda tuttuğunu aktardı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz