Futbol

Caner haftaya kaldı

17 Nisan 2014 Perşembe 10:04 - Son Güncelleme 17 Nisan 2014 Perşembe 10:11

F.Bahçe ve Caner Erkin'in belirlediği rakamlarda uzlaşma sağlanamadı.

Kariyerinin en parlak sezonunu geçiren Caner Erkin’in F.Bahçe yönetimiyle yaptığı görüşmeler şimdilik çıkmaza girdi.

Kontratı 5 maç sonra bitecek olan milli sol bek, yıllık 700 bin dolarlık gelirini, 2.5 milyon Euro’ya çıkarmakta ısrarcı. Başarılı futbolcu sarı-lacivertlilerle yapılan ilk müzakerelerde bu rakamdan bir kuruş aşağı inmeyeceğini belirtse de yönetim, bu meblağnın kulüp bütçesini sarsacağı görüşünde.

Vatan'ın haberine göre; Kulüp, teknik direktör Ersun Yanal’a da fikir danıştıktan sonra Caner için yıllık maksimum 2.2 milyon doları gözden çıkardı. Taraflar arasında TL bazında 2.7 milyon TL’lik bir fark var. Bu durum sözleşme yenileme konusundaki girişimlerin önünü tıkarken, F.Bahçe belirlediği 2.2 milyon dışında yıldız futbolcuya maç başı ücret de vermeyecek. Tarafların istekleri arasındaki bu uçurum sonrasında görüşmeler önümüzdeki haftaya kaldı.

‘NE BEŞİKTAŞ’I!’

Bu arada 25 yaşındaki yetenekli futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, Beşiktaş’la pazarlık masasına oturduğu haberlerini yalanladı. Siyah-beyazlı kulüp dahil hiçbir takımla görüşme yapmadıklarını vurgulayan Altıparmak, “Beşiktaş iddialarına yorum yapmayı bile gerekli görmüyorum. Biz hiçbir kulüple görüşmedik. Beşiktaş’tan bize bir teklif gelmedi. Haftaya F.Bahçe’yle görüşeceğiz. Bizim için her zaman öncelik F.Bahçe. Haftaya yapılacak görüşmeden sonra her şey netleşir” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz