Futbol

Caner'den "tepki" açıklaması

24 Kasım 2014 Pazartesi 23:20 - Son Güncelleme 24 Kasım 2014 Pazartesi 23:28

F.Bahçeli Caner Erkin, Bursaspor maçındaki tepkisi için konuştu.

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, bu akşam oynanan ve 1-1 biten Bursaspor maçında oyundan alınırken gösterdiği tepkiye ilişkin olarak, "Talihsiz bir şey yaşadım. Bütün taraftarımızdan ve camiadan özür dilerim" değerlendirmesinde bulundu.

Caner, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, aslında böyle bir futbolcu olmadığını, tabii ki bazen tepkilerinin olduğunu ancak hiçbir zaman saygısızlık derecesinde kimseye tepki göstermek istemediğini bildirdi.

Agresif ve sert oynayan bir futbolcu olduğunu, zaman zaman hakemlerle de sorun yaşadığını vurgulayan tecrübeli futbolcu Caner Erkin, şunları kaydetti:

"Talihsiz bir şey yaşadım. Bütün taraftarımızdan ve camiadan özür dilerim. Tabii ki bana yakışmayan bir şey yaptım. Ben aslında böyle bir futbolcu değilim. Tabii ki tepkilerim oluyor ama hiçbir zaman saygısızlık derecesinde kimseye tepki göstermek istemem. Tekrar diyorum burada herkesten özür diliyorum. Bundan sonra inşallah böyle şeyler yaşanmaz ama tabii ki yapı olarak hocam da beni çok iyi tanıyor, taraftarımızda çok iyi biliyor, Türkiye de çok iyi tanıyor. Agresif ve sert oynayan bir oyuncuyum, tabii ki hakemlerle de tabiri caizse dalaştığım oluyor."

Caner, agresif davranışlarının kazanma arzusundan kaynaklandığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Tabii ki hatalıyım, kendimi kontrol etmem lazımdı. Sonuçta sinirimi kontrol edemedim, bundan sonra daha da dikkat etmeliyim. İnşallah bir daha böyle olaylar içinde bulunmam. Hocayla görüştük çünkü bu yapmamam gereken bir şeydi. Belki ona tepki gösterdim, belki kendime tepki gösterdim. Kime tepki gösterdiğimi bilmiyorum çünkü sinirle yapılmış bir şeydi. Bir de golde benim arkama Volkan Şen gitti. Benim hatamla yedik golü, ben kaçırdım arkaya. Bir de 1-0 olunca maçı çevirmek istiyordum. Kendi adıma daha çok şeyler yapmak istiyordum ama bu esnada alınınca çok üzüldüm, çok kırıldım. Hiç yapmayacağım şeyler yaptım belki, bunları konuştuk hocayla. Hocanın beni çok iyi tanıdığını biliyorum. Ben de onu çok iyi tanıyorum. Aramızda bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz