Futbol

Carlos ayrılacak mı?

27 Mayıs 2015 Çarşamba 22:57 - Son Güncelleme 27 Mayıs 2015 Çarşamba 22:59

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Carlos'dan önemli açıklamalar...

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Bursaspor maçından sonra yaptığı açıklamanın bir veda konuşması olmadığını belirterek, "Bu sezon kendi evimizde oynadığımız son maçımızdı. O konuşmayla bize inanan taraftarlara teşekkür etmek istedim" dedi.

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında 29 Mayıs Cuma günü deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına iki günlük iznin ardından başladı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Carlos, Bursaspor maçından sonraki açıklamalarının yanlış anlaşıldığını ifade etti.

Kulüp yönetim kuruluyla en kısa zamanda bir araya gelerek değerlendirme yapmayı düşündüklerini kaydeden Brezilyalı teknik adam, "Gidip gitmeme konusunda henüz bir karar almış değilim. Akhisar Belediyespor için her zaman en iyisini istiyorum. Lig bitince bir neticeye varacağımızı umuyorum. Bursaspor maçında yapmış olduğum konuşma tamamen bir veda konuşması değildi. Bu sezon kendi evimizde oynadığımız son maçımızdı. O konuşma ile bize inanan taraftarlara teşekkür etmek istedim. Çünkü yarın ne olacağını bilemeyiz, sadece teşekkür etmek istedim. Benim burada çok iyi bir arkadaşlık çevrem var ve burada olmaktan mutluyum" şeklinde konuştu.

Eskişehirspor maçının ardından yönetime rapor vereceğini bildiren Carlos, hem kendi durumunu hem de daha güçlü bir takım oluşturmak adına neler yapabileceklerini, yönetimle konuşacağını kaydetti.

Gelecek sezon mevcut kadronun yüzde 80'inin takımda kalacağını ifade eden Carlos, "Luan, Zokora, Bilal, Güray ve Waz Te gibi sözleşmeleri biten oyuncular ile yeniden oturup konuşulması gerekiyor. Bunun sonucunda kalıp kalmayacaklarına karar verecekler" dedi.

Öte yandan sağ ayak bileğinde hafif bir sakatlığı bulunduğu için tedbir amacıyla antrenmana katılmayan Bruno, dinlendirildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz