Futbol

Carlos: Bir şey söylemeye gerek yok

24 Nisan 2014 Perşembe 16:18 - Son Güncelleme 24 Nisan 2014 Perşembe 16:21

Roberto Carlos, Beşiktaş maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile pazar günü sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Sakatlığı bulunan sol bek Ziya Erdal'ın salonda çalıştığı öğrenildi.

Teknik direktör Carlos, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, futbolcularının Beşiktaş maçına motivasyonunun gayet iyi olduğunu belirterek, "Zaten çok fazla bir şey söylememize gerek yok. Oyuncularımız durumun ve ne yapmaları gerektiğinin farkında" dedi.

Carlos, devre arasında kadroya dahil edilen kaleci Mahmut Bezgin'in takımdan ayrılma sebebinin sorulması üzerine, "Açıkçası ben de şaşırdım, beklediğimiz bir şey değildi. Neden olduğunu da bilmiyoruz, soracağız ve öğreneceğiz. Gereken bir şey olursa basına da açıklama yaparız ama kendi kararıysa saygı duyarız" diye konuştu.

Aydın Karabulut ve Mehdi Taoil'un sözleşmesinin sezon sonunda sona ereceğinin hatırlatılması üzerine Carlos, "Yönetimimizle oturur konuşuruz. Oyuncularımızın isteği ne yönde, yönetimimizin isteği ne yönde, buna bakarız. Sonrasında kulübümüz içerisinde gerekeni yaparız" dedi.

Defans oyuncusu Ümit Kurt ise ligde Medical Park Antalyaspor karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Sivasspor'un hedefleri doğrultusunda ilerlediğini belirten Kurt, "Önümüzde çok önemli Beşiktaş maçı var. Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılıp sıralamada Trabzonspor'un üstüne çıkmak istiyoruz, bunun için de Trabzonspor'un puan kaybetmesi lazım. İşimize odaklanıyoruz ve takımımızın atmosferi üst düzeyde. Ligde 4 maçımız kaldı ve çok kritik maçlar var" şeklinde konuştu.

Kurt, hedeflerine ulaşmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Orta saha oyuncusu Hakan Arslan da son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade ederek, "Son 4 maçımızda puanlar alıp, Avrupa kupalarını hedefliyoruz. İçeride etkili oynuyoruz, daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray karşılaşmalarını kazandık. Evimizde oynayacağımız Beşiktaş maçını da kazanıp inşallah Avrupa kupalarına katılma iddiamızı sürdüreceğiz" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz