Futbol

Carlos'tan Antalyaspor yorumu

15 Nisan 2014 Salı 21:45 - Son Güncelleme 15 Nisan 2014 Salı 21:47

"Onların bir kupa maçları var. Onlar için, bizim maç biraz zor olacak."

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular top kapma, kondisyon ve pas çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Teknik direktör Roberto Carlos, antrenman sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Medical Park Antalyaspor maçının çok zor bir maç olacağını söyledi.

Carlos, "Onların bir kupa maçları var. Onlar için bizim maç biraz zor olacak ve şu anda ligde de kötü bir dönem geçiriyorlar, bunların hiçbiri bahane değil, bizim çıkıp bu maçı almamız gerekiyor" dedi.

Güzel organize olmuş bir kadroyla maça çıkacaklarını dile getiren Carlos, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

As oyuncuların takıma geri dönmelerinin mutluluk verici olduğunu belirten Carlos, "Takım içerisinde birbirlerini daha fazla tanıyan, daha fazla birlikte oynamış arkadaşlarımızın tekrar beraber oynaması mutluluk verici, böyle tam kadro görmek güzel oluyor ve eski oyunumuza benzer bir oyun ortaya koymaya başladık" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz