Futbol

Carlos'tan Başakşehir maçı özeleştirisi

02 Mart 2015 Pazartesi 17:24 - Son Güncelleme 02 Mart 2015 Pazartesi 17:28

"Başakşehir defans yaparak bizim hatalarımızı bekledi, biz de iyi oynamadık."

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos, "İstanbul Başakşehir defans yaparak bizim hatalarımızı bekledi, biz de iyi oynamadık" dedi.

İstanbul Başakşehir maçından sonra ara vermeden cuma günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut tesislerinde başlayan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos, dünkü müsabaka iyi oynamadıklarını söyledi.

Carlos, Kasımpaşa maçına odaklandıklarını, bu müsabakada kadroda çok fazla bir değişiklik yapmayı düşünmediğini belirterek, "İstanbul Başakşehir defans yaparak bizim hatalarımızı bekledi, biz de iyi oynamadık. Futbolculara biraz daha güven motive edeceğiz" dedi.

Carlos, ligde liderle alt sıradaki takımlar arasında çok büyük puan farkı olduğunu ancak büyük takımların da bazen maç kazanmakta zorlandığını sözlerine ekledi.

"Yanlış hakem kararları canımızı yakıyor"

Kaleci Oğuz Dağlaroğlu ise müsabakada aleyhlerine verilen penaltı pozisyonla ilgili Uğur Uçar'la konuştuğunu belirterek, şunları söyledi:

"Israrla sordum, penaltı mı bu dedim. 'Abi temas var' dedi, temas olduğunu ben de biliyorum dedim ama bir daha ısrarla seni düşürecek kadar penaltı mı diye sordum, yine 'temas var' dedi. Ben penaltı olmadığını o zaman anladım ama enteresan bir şekilde yüksek bir ses geldi. Hakem de o sese aldanarak penaltıyı verdiğini düşünüyorum. Ama daha dikkatli olsa, pozisyonu daha iyi süzmüş olsa, kesinlikle penaltı olmadığını o da anlayacak."

Tüm Türkiye'nin pozisyonun penaltı olmadığını gördüğünü savunan Oğuz Dağlaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu tür pozisyonlar çok canımızı yakıyor. İki hafta öncesine döndüğümüzde de Sivasspor mücadelesi 0-0 giderken 70. dakikada penaltı verildi. O maçı 2-0 kaybettik. Enteresan işler dönüyor. Geçen hafta 'Fenerbahçe'yi hakemin yardımıyla yendi' dediler, bu hafta Fenerbahçe, Konyaspor'la hakem yardımıyla berabere kaldı dediler. Bu arada bizden Fenerbahçe'den aldığımız puanı geri aldılar. Haftaya da İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı var. Bu defa da puanı Başakşehir'den alıp Konya'ya verecekler. Böyle güzel bir sistem oturtmuşlar diye düşünüyorum. Hakkı yenilenin bir sonraki hafta veriliyor. İnşallah o zaman bize de haftaya çalar hakemler."

Takıma transfer olduktan sonra İstanbul Başakşehir maçında ilk kez forma giydiğini kaydeden Yiğit Gökoğlan ise Kasımpaşa deplasmanından en iyi sonuçla dönerek, kendi sahalarında oynayacakları Kardemir Karabükspor maçına moralli çıkmak istediklerini belirtti.

Akhisra Belediyespor'da hafif sakatlıkları bulunan Gekas ile Custodio antremana katılmazken, Sertan Vardar ile Koray Arslan takımdan ayrı çalıştı.

Ege temsilcisinde kart cezalısı olan Custodio gelecek hafta forma giyemeyecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz