Futbol

Carlos'tan maç değerlendirmesi

19 Ekim 2014 Pazar 22:02 - Son Güncelleme 19 Ekim 2014 Pazar 22:47

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos Beşiktaş maçını yorumladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Beşiktaş'a 3-2 yenildikleri maçta, iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirterek, "Güzel bir karşılaşma oldu. Belki biz de kazanabilirdik ama bugün olmadı" dedi.

Carlos, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmayı Osmanlı Stadı'nda oynatanlara teşekkür etti.

Osmanlı Stadı'ndaki atmosferi "enfes" bulduğunu dile getiren Carlos, "Çok güzel bir stat. Taraftarları çok iyi ağırlayan, çok güzel tribünleri olan bir stat. Zemin de çok iyiydi" ifadesini kullandı.

Carlos, iki büyük ekibin futbolseverlere güzel bir karşılaşma izlettiğini vurgulayarak, "İki takım da iyi mücadele etti. Belki biz de kazanabilirdik ama bugün olmadı. Çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Hakemin yönetimiyle ilgili değerlendirmesi sorulan Carlos şöyle devam etti:

"Problem yaşıyoruz tabi ki ama hakemlerle ilgili bir yorum yapmayacağım. Gerekirse başkanımız ya da sportif direktörümüz açıklama yapar. Galatasaray maçında da hakem hatası yaşadık ancak hakemle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Hep aynı şeyi tekrardan yapmak doğru olmaz, sadece bize zarar verir."

"5 gollü güzel bir karşılaşma olması sevindirici"

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ligde Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldukları maça ilişkin, "Yeni sezon itibarıyla çok fazla futbolun olmadığı ligimizde, 5 gollü güzel bir karşılaşma olması sevindirici" dedi.

Otyakmaz, maçın ardından yaptığı açıklamada, Beşiktaş karşısında iyi bir futbol sergilediklerini belirterek, "Yeni sezon itibarıyla çok fazla futbolun olmadığı ligimizde, 5 gollü güzel bir karşılaşma olması sevindirici. Galatasaray maçında da iyi oynamıştık ama alkışlar bize, 3 puan başkasına olmuştu. Bundan dolayı üzüntülüyüz. Futbolcularımızla gurur duyuyoruz ve daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Beşiktaş'ın maçı Sivas'ta oynamak gibi bir teklifi olduğunu ancak Futbol Federasyonu'nun bunu kabul etmediğini belirten Otyakmaz, "Sanırım böyle değişim işlerine yol açmak istemediler. İşimize gelmemesine rağmen Ankara'da oynamayı kabul ettim. İyi de futbol ve atmosfer vardı. Zemin de iyiydi. Biraz ulaşım sorunları yaşadık. Beşiktaş'ı tebrik ediyoruz. Kazanmayı veya puan almayı çok istiyorduk ama olmadı" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz