Futbol

Cocu'dan genç oyunculara şans

20 Temmuz 2018 Cuma 15:17 - Son Güncelleme 20 Temmuz 2018 Cuma 15:22

Fenerbahçe'nin genç oyuncuları hazırlık süreci boyunca teknik heyetin beğenisi topladı. Genç futbolcularla yakından ilgilenen teknik direktör Phillip Cocu'nun, yeni sezonda gençlere daha fazla şans vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de genç oyuncular dikkat çekiyor. Teknik direktör Cocu, yeni sezon hazırlık dönemi boyunca Ferdi, Berk, Barış, Elif, Oğuz Kaan, Samet, Uygar gibi genç isimlerle yakından ilgilendi.

Finansal Fair Play ve maddi sorunlar nedeniyle transferin gecikmesiyle Hollandalı hoca, genç futbolculara daha fazla yoğunlaştı.

Başkan Ali Koç, başarılı teknik adamın sarı lacivertli takıma getirilmesindeki en büyük etkenlerden birinin, "genç oyuncularla yakından ilgilenmesi ve şans vermesi" olduğunu söylemişti.

47 yaşındaki hocanın ilgi gösterdiği isimlerin başında Makedon futbolcu Eljif Elmas geliyor.

Oynanan 3 hazırlık maçında da genç futbolcuya forma şansı veren Cocu, orta sahanın her bölgesinde başarılı performans gösterdi.

Eljif Elmas'ın gelişimini yakından takip eden Makedonya Milli Futbol Takımı teknik direktörü Igor Angelovski, Phillip Cocu'nun genç futbolcuyu oynatma düşüncesi nedeniyle kiralanması isteğinden vazgeçtiklerini söyledi.

Takımdaki gençlerden Samet, Uygar ve Ahmethan'ın kiralanması bekleniyor. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz