Futbol

''Çocukluğumun hayaliydi bu''

19 Kasım 2017 Pazar 23:19 - Son Güncelleme 19 Kasım 2017 Pazar 23:25

Demir Grup Sivasspor maçında Fenerbahçe formasıyla ilk profesyonel maçına çıkan 18 yaşındaki Oğuz Kaan Güçtekin, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Rakiplerinin puan kaybı yaşadığı haftada kazanmanın çok önemli olduğunu ifade eden genç oyuncu, “Her şeyden önce maçı kazanmak çok önemliydi. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada mutlaka galip gelmek istiyorduk. Çok şükür ki bir sıkıntı da yaşamadık. Bugün ilk maçıma da çıktım. Çocukluğumun hayaliydi bu. Stadımızda ve taraftarımızda oynamak. Sahaya girerken tüylerim diken diken oldu. Maçın sonuna kadar aynı heyecanı hissettim. Aykut Hocama da çok teşekkür ederim. İnşallah biz kazanmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano ise ''sonuç çok önemliydi. Son iki maçtı kötü sonuçlar alıyorduk. Bu kadar farklı bir galibiyet almak önemliydi. Bu galibiyet bize özgüven kazandıracak. Bu galibiyetle lig tablosundaki durumumuzu daha iyi bir noktaya getirmiş olduk. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Maç maç bakacağız. Üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor. Böyle olursa şampiyonluk için savaşacağız'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz