Futbol

Derbinin hakeminden olay açıklama!

23 Mart 2015 Pazartesi 10:15 - Son Güncelleme 23 Mart 2015 Pazartesi 10:33

Derbinin hakemi Fırat Aydınus, "Emenike ve Emre'yi görmedim" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ev sahibi Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve sarı-lacivertli ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona eren derbi maçının hakemi Fırat Aydınus'un, açıklamalarda bulunduğu bildirildi.

"4. hakem görmemiş, beni uyarmalıydı"

41 yaşındaki tecrübeli hakemin, 360 TV'de yayınlanan "Telegol" programının muhabirine, maç sırasında sahayı terketmek isteyen Emmanuel Emenike'nin pozisyonuyla ilgili olarak, "Her forma çıkartılması sarı kart değildir. Emenike onu kendi taraftarına yapıyor. Dışarı ise çıkması sarı kart. Ama 4. hakem görmemiş, beni uyarmalıydı. 4. hakeme çok kızdım" dediği belirtildi.

Fırat Aydınus'un maç sonu yaptığı açıklamalardan sonra Lig TV kameralarına yansıyan bu görüntü ise akıllarda soru işaretleri bıraktı.

"Emre'nin küfür ettiğini duymadım"

Fırat Aydınus'un günün çok konuşulan diğer olayında Emre Belözoğlu'nun Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'e küfür ettiği iddia edilen pozisyonda ise "Emre'nin küfür ettiğini duymadım. Yardımcım da duymamış" yorumunu yaptı.

Derbide ne oldu?

Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike, Beşiktaş derbisinde sarı-lacivertli taraftarların tepkisi üzerine formasını çıkartarak oyundan çıkmak istedi.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan derbi maçta mutlak bir golü kaçırınca Emenike'yi protesto eden sarı-lacivertli taraftarlar "Moussa Sow" tezahüratı yapmaya başladı.
Emmanuel Emenike de formasını çıkarıp kenara geldi ve oyundan çıkmak istedi. Ancak Teknik Direktör İsmail Kartal buna izin vermeyerek Emenike'yi yeniden sahaya gönderdi.

Futbol yorumcularından hakem Aydınus'un saha dışına çıkan Emenike'ye kart göstermemesine eleştiri geldi.

Emenike stadı terk etti

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin olay adamı Emmanuel Emenike stadı terk etti. Beşiktaş maçında tribünlerin protestosu üzerine oyundan alınmak isteyen ve sahayı terketmeye kalkan Emenike, zorlukla ikna edilmişti. İlk yarıyı bu şekilde tamamlayan Emenike, devre arasında oyundan alındı ve ikinci yarıya çıkmadı.
Emmanuel Emenike, devre arasında oyundan alınmasının ardından stadı terketti.

(Sporx)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz