Futbol

Diego Ribas İstanbul'da!

09 Temmuz 2014 Çarşamba 23:19 - Son Güncelleme 10 Temmuz 2014 Perşembe 01:50

Fenerbahçe'nin yeni transferi Brezilyalı Diego Ribas, İstanbul'a geldi..

Fenerbahçe'nin yeni transferi Brezilyalı yıldız Diego Ribas, İstanbul'a geldi. 

Atatürk Havalimanı’nda Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve taraftarlar tarafından karşılanan Diego Ribas’a, yolculuk süresince de bir diğer Brezilyalı oyuncu Cristian Baroni eşlik etti.

Havalimanı çıkışında sarı-lacivertli taraftarlar ve medya mensuplarının yoğun ilgilisi eşliğinde kendisini konaklayacağı otele götürecek araca binen Diego Ribas, buradan tezahüratlarla ayrıldı.

Diego, Perşembe günü sağlık kontrolünden geçecek.

Brezilyalı yıldız oyuncu Diego Ribas, burada olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, sonunda bu rüyanın gerçekleştiğini ifade etti.

"Burada olduğum için çok mutluyum"

Öncelikle burada olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Diego Ribas, "Gerçekten çok mutluyum. Gelme çabalarımız olmuştu sonuçta kısmet bu zamanaymış. Sonunda bu rüya gerçekleşti. Burada olmaktan dolayı mutluyum" dedi.

"Taraftarın ve kulübün büyüklüğünü biliyorum"

Türkiye’de ve Fenerbahçe’de birçok arkadaşının olduğunu söyleyen başarılı oyuncu, "Birçok arkadaşım var. Onlarla da Fenerbahçe ile ilgili konuştum. Taraftarın ve kulübün büyüklüğünü biliyordum" diye konuştu.

"Cristian Baroni bana çok yardımcı oldu"

Kendisine yolculuk boyunca eşlik eden Cristian Baroni ile ilgili de Diego Ribas, "Uçakta ve öncesinde çok fazla konuştuk. Yılardır Fenerbahçe’de oyuyor. Bana çok büyük yardımcı oldu" ifadelerini kullandı.

"Kazanmak için buradayım"

Kazanmak için buraya geldiğinin altını çizen Brezilyalı yıldız, "Kazanmak için buraya geldim. Kazanmak istiyorum. Kazanan takımdan geldim. Gollerimi göstermek istiyorum. Kazanmak için buradayım" şeklinde konuştu.

"Taraftarlar beni mesajlarıyla motive etti"

Son olarak da Fenerbahçe taraftarına kendisine gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Brezilyalı yıldız oyuncu Diego Ribas, "Fenerbahçe taraftarı ile iletişim halindeydik. Mesajları beni motive etti. Artık buradayım. Teşekkürler" dedi.

 

 


 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz