Futbol

Diego'dan Fenerbahçe değerlendirmesi

01 Ağustos 2014 Cuma 14:34 - Son Güncelleme 01 Ağustos 2014 Cuma 14:39

"Takımdaki birliktelik, hedefe konsantre olma ve başarma yolunda en büyük adım"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, takım içinde uzun süredir oluşan arkadaşlık ortamının, başarı için en büyük adım olduğunu söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün aylık dergisinde röportajı yer alan Diego, takımı adına sahada her alanda kendisini göstermek istediğini belirterek, "Şampiyon bir takıma geldim. Takım içinde yıllardır oluşan çok güzel bir arkadaşlık ortamı kurulmuş. Herkes birbirine saygılı ve en önemlisi birbirine güveniyor. Ben de artık onlardan biriyim. Bu birliktelik, hedefe konsantre olma ve başarma yolunda en büyük adım. Ben de buraya kazanmaya ve şampiyonluklar yaşamaya geldim" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Ersun Yanal ile henüz bireysel taktik üzerine konuşmadıklarını belirten Brezilyalı oyuncu, "Çok kaliteli bir takıma sahibiz. Bugüne kadar topun 3. bölgede kalmasına ve ön tarafta hızlı olmaya baktım. Gollerimi göstermek istiyorum. Aynı şekilde, gole giden arkadaşlarımı yönlendirebilmek ve pas vermek istiyorum. Takım ve taraftarımızla birlikte çok önemli işlere imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Görev yaptığı takımlarda, kendisinden tecrübeli oyunculardan çok şeyler öğrendiğini anlatan Diego, Fenerbahçe'nin de bu konudaki vizyonunu takdir ettiğini, öğrenmek isteyen tüm genç oyuncuların her zaman yanında olacağını ifade etti.

Etiketler : Diegofenerbahce
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz