Futbol

Diego'dan flaş Nani açıklaması

01 Temmuz 2015 Çarşamba 15:20 - Son Güncelleme 01 Temmuz 2015 Çarşamba 15:37

''Böyle oyunculara, Fenerbahçe gibi büyük kulüplerde kapılar açıktır''

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, büyük başarılara ulaşmak için kendisini hazır hissettiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde gerçekleştirdiği kamp çalışmasının ilk gününde düzenlenen basın toplantısında konuşan Diego, yeni sezon hazırlıklarının iyi gittiğini ve futbolcular adına bu sürecin faydalı olduğunu düşündüğünü bildirdi.

Brezilyalı orta saha oyuncusu, yeni teknik direktör Vitor Pereira ile aynı dili konuşmanın kendisi için çok iyi olacağını belirterek, "Aynı dili konuşmaktan ziyade, takımın hocanın felsefesini iyi bir şekilde algılayabilmesi önemlidir. Sahada yaptığımız çalışmalarda hocamızın bizden ne istediğine tamamen hakim olabilmemizdir. Tabii ki aynı dili konuşmak benim için son derece güzel ve olumlu bir görüntü. Saha içindeki sonuçlar aynı dili konuşmaktan çok daha önemli" diye konuştu.

Diego Ribas, geçen sezon uyum sürecinin düşündüğünden uzun sürdüğünü dile getirerek, şunları kaydetti:

"Daha sonraki süreçte kendimi geliştirmeye gayret gösterdim. Üzerine katarak her geçen hafta biraz daha lige uyum sağlayarak sezonu iyi bir yerde bitirdiğimi düşünüyorum. Türkiye'de bir yılı tamamladım ve kendimi buraya uyum sağlamış, adapte olmuş bir oyuncu olarak görüyorum. Daha iyi bir sezon çıkarabilmek için, daha büyük başarılara ulaşmak için şu anda kendimi hazır hissediyorum."

"Yeni transferler fazlasıyla faydalı olacak"

Diego Ribas, sarı-lacivertli takıma çok kaliteli futbolcuların katıldığını anlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gerçekten harika oyuncuların takıma katıldığını düşünüyorum. Yeni transferlerden bize fazlasıyla faydalı olacak arkadaşlarımız var. Böyle yüksek kalitede yeni oyunculara da ihtiyacımız vardı. Çünkü kaliteli, önemli oyuncularımızın bazıları takımdan ayrılmak zorunda kaldı. Böyle kaliteli oyuncuların gelmesi onların yerini doldurmak açısından önemliydi. Yüksek kalitede, bu takıma fazlasıyla faydalı olacak oyuncular olduğunu düşünüyorum. Bu sezon bu takımı ileriye taşıyacaklardır."

Yeni teknik direktörün antrenmanlarından ve çalışma sisteminden son derece memnun olduğunu belirten Diego, konuşmasına şöyle devam etti:

"Antrenmanlardan keyif alıyorum. Sistem fark etmeksizin takıma faydalı olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Bu takımı daha ileriye taşıyabilmek için hocamızın ihtiyacı olduğu her an hazır olmaya gayret göstereceğim. Zaten önemli olan da bu. Hiçbir zaman hiçbir kulüpte hiçbir sezona ben bu sene oynamayacağım düşüncesiyle başlamam. Ben kendime inanıyorum ve güveniyorum. Benim hedeflerim her zaman aynıdır. Her zaman ilk 11'de olmak ve takıma faydalı olmak için başlarım sezona. Bu sezon da bu şekilde olacak."

"Nani harika bir oyuncu"

Son günlerde adı Fenerbahçe ile anılan Portekizli oyuncu Nani'nin oldukça kaliteli bir futbolcu olduğunu vurgulayan Diego, "Nani'yi çok yakından tanımıyorum. Harika bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Böyle oyunculara, Fenerbahçe gibi büyük kulüplerde kapılar açıktır. Bakalım transferde neler olacak göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"Emre ile oynamaktan keyif aldım"

Diego Ribas, bir gazetecinin Emre Belözoğlu'nun takımdan ayrılmasını hatırlatıp "Emre'nin yokluğunu hissedecek misiniz? şeklindeki sorusu üzerine, şunları söyledi:

"Böyle bir analizi yapmak bana düşmez. Yönetimin, hocamızın kararı. Harika bir insan, harika bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Onunla birlikte oynamış olmak ve onu tanımış olmak benim için büyük bir keyif. Hem saha dışında hem saha içinde onunla olmaktan büyük keyif aldım. Bundan sonrası için iyi dileklerimi iletiyorum. Bundan sonraki hayatında da çok başarılı olacağını düşürüyorum. Zaten böyle bir oyuncunun hiçbir zaman kulüpsüz kalacağını düşünmüyorum. Onun için her şey güzel olacaktır."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz