Futbol

Dilmen: "Ben olsam Fatih hocayı getiririm"

19 Kasım 2017 Pazar 02:00 - Son Güncelleme 19 Kasım 2017 Pazar 05:16

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir'in Galatasaray'ı 5-1 yendiği maçı değerlendirdi. Usta yorumcu, "Galatasaray'ın yerinde olsam hiç düşünmeden Fatih hocayı getiririm. Ciddi şekilde şansımı artırırım" dedi.

Rıdvan Dilmen, Sabah gazetesinde yer alan köşe yazısında ilk olarak Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'yı övdü.

Avcı için "Dünya çapında bir teknik adam" ifadelerini kullanan Dilmen, Başakşehir'in performansıyla ilgili şunları dile getirdi: 

"Dünkü karşılaşma Barcelona-Levante maçı gibiydi. Abdullah Avcı dünya çapında bir teknik adam.
Daha önce de şampiyonluğa oynayan takımlar oldu ama Başakşehir 'Ben hep buralardayım, artık buraların takımıyım' diyor. Başakşehir'de yönetim, teknik adam ve doğru tercihlerle bir sistem başarısı var. Abdullah Avcı kendi takımının üzerine koyuyor. Manchester City'den sol bek alıyorsun sırıtmıyor, istekli. Adebayor'un geldiği ilk günleri hatırlayalım: Kilo fazlası vardı. Kilolu çok vardır ama sporcu olmaz. Adebayor bir sanatçı gibiydi, o disiplinle sahada ayak basmadığı yer yoktu. Yetenek de çalışmak da önemli..."

Bu yenilgiye karşın Galatasaray'ın şampiyonluğun ciddi adaylarından olduğunu kaydeden Dilmen, Tudor'u eleştirdi ve "Ben olsam Galatasaray'ın başına Fatih hocayı getiririm" dedi.

"Galatasaray 5 de yese 8 de yese şampiyonluğun ciddi adayıdır. Fakat şu var: Tudor'un Şansal abiye verdiği röportajı okudum. "Önemli olan mayıstır" diyor. Eyvallah. Fenerbahçe maçında şutun yok. Trabzonspor'a yeniliyorsun, Başakşehir'e yeniliyorsun. İçeride yenersin zaten o taraftarla. Hadi Trabzon kaza, hadi Fenerbahçe maçında 10 kişi kaldın. Tudor'un gelecekte önemli bir teknik adam olacağını düşünüyorum ama ben Galatasaray'ın yerinde olsam hiç düşünmeden Fatih (Terim) hocayı getiririm. Ciddi şekilde şansımı artırırım. Bazen liderler iyi giderken de bazı şeyleri görebilmeliler. Fenerbahçe taraftarı gibi düşünsem, "Sivas'ı yensek puan farkı kapanır ama Fatih hoca gelirse yandık" derim."

"Böyle bir sporcu gelmedi"

Rıdvan Dilmen, tedavi gördüğü hastanede vefat eden efsane halterci Naim Süleymanoğlu hakkında ise şunları yazdı:

"Naim Süleymanoğlu Türkiye Cumhuriyeti'nin gelmiş geçmiş en büyük sporcusudur. Böyle bir sporcu gelmedi. Rahatsızlıklarımız nedeniyle son 3-4 yıldır sık görüşemesek de onunla dostluğumuz vardı. Allah rahmet eylesin."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz