Futbol

Dirar: "Tüylerim diken diken oldu"

18 Mart 2018 Pazar 00:04 - Son Güncelleme 18 Mart 2018 Pazar 00:59

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'nin Faslı futbolcusu Nabil Dirar, "Bu akşam kazanmayı çok istiyorduk. Çok üzgünüz" dedi.

Ülker Stadı'nda ilk kez bir Galatasaray derbisine çıkan Dirar, "Taraftarlarımız inanılmaz bir atmosfer oluşturdu. Tüylerimin diken diken olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Dirar, kazanmak için her şeyi yaptıklarını belirtti.

Dirar, "Kazanmayı başaramadığımız için üzgünüm. Amacımız puan farkını 3'e indirmekti. Eksik olan tek şey goldü. Rakibi kendi sahasına doğru iterek mücadelemizi orada sürdürmek ve rakip yarı alanda oynamak istedik. Onlar da bazı pozisyonlar üretti. Biz bir adım daha önde olan taraftık. Bu akşam kazanmayı çok istiyorduk. Çok üzgünüz" diye konuştu. 

Ülker Stadı'nda ilk kez bir Galatasaray derbisine çıkan Faslı futbolcu, taraftarın oluşturduğu atmosferin kendisini etkilediğini vurgulayarak, "Taraftarlarımız inanılmaz bir atmosfer oluşturdu. Tüylerimin diken diken olduğunu söyleyebilirim. Duyguların yüksek olduğu bir karşılaşmada bizi çok iyi motive ettiler. Onların bu şekilde arkamızda olmaları bizim için çok önemli, maç boyunca bizim için itici güç oldular. Onlara ihtiyacımız olacak, arkamızda olmaya devam etsinler." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz