Futbol

Emre Belözoğlu isyan etti

23 Nisan 2014 Çarşamba 09:59 - Son Güncelleme 23 Nisan 2014 Çarşamba 10:08

Tecrübeli oyuncu: "Ben de insanım bir oyuncunun üzerine bu kadar gelinmez” dedi.

Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçından sonra isyan etti.

Her derbide dayak yediğini söyleyen tecrübeli oyuncu, “Beşiktaş karşısında Jones bana devamlı vurdu. Ben de insanım, bir oyuncunun üzerine bu kadar gelinmez” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin kaptanı Emre Belözoğlu, 28. haftada oynanan Galatasaray derbisinde maçın başından itibaren Melo’yla gerginlik yaşamıştı.

Tecrübeli futbolcu, 40. dakikada ikinci sarı kartı görüp oyundan atılmıştı. Bu karşılaşmada Melo’nun kendisini attırmak için uğraştığını söyleyen ve onun tuzağına düştüğünü söyleyen Emre, Beşiktaş derbisinden sonra da isyan etti.

Kaptan, “Her derbide günah keçisi olarak ben seçiliyorum. Yeter artık, bu kadar da olmaz” diye konuştu.

Emre Belözoğlu, “Beşiktaş maçında bu kez Jones bana devamlı vurdu. Ama ben de insanım. Meslektaşlarımdan rakiplerine biraz daha saygılı olmalarını bekliyorum. İşin ucu kaçtı, bir oyuncunun üzerine bu kadar gelinmez” ifadelerini kullandı.

Kendisi hatalı olduğunu bunu kabul ettiğini de sözlerine ekleyen Yıldız futbolcu, Veli’den yediği kafa nedeniyle ikinci yarıda sahaya çıkamadığının altını çizdi.

Şampiyonluk için gün saydıklarını belirten kaptan Emre, “Pazar günü Rizespor maçı sonrası camia ile birlikte 19. şampiyonluğumuzu kutlayacağız. En büyük arzum ise başkanımız Aziz Yıldırım’ın da bizlerle bu sevinci paylaşması” ifadesini kullandı.

FANATİK

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz