Futbol

Emre Belözoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar

30 Ağustos 2014 Cumartesi 17:24 - Son Güncelleme 30 Ağustos 2014 Cumartesi 17:33

''Herkes şunu çok iyi bilsin ki, bizim bizden başka dostumuz yok''

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Emre Belözoğlu, kendileri için ligde 8 haftalık periyodun önemine dikkati çekerek, "İlk 8 haftalık süreçte puan kaybı yaşamadan ilerlemek istiyoruz" dedi.

Yeni sezonu ve Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında yarın Kardemir Karabükspor ile yapacakları maçı FBTV'ye değerlendiren sarı-lacivertli futbolcu, iyi bir başlangıç yapmaları gerektiğini belirterek, "İsmail hocamız da bizlere ilk 8 haftalık periyodun zor geçeceğini söyledi. Biz de bu anlamda iyi hazırlandık. Sezona Süper Kupa'yı kazanarak iyi bir başlangıç yaptık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Kendi sahamızda ve kendi seyircimiz önünde sezona galibiyetle başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Kardemir Karabükspor'un fiziksel anlamda kendilerinden daha önce lige hazırlandığını kaydeden Emre, "Ama yine de saha ve seyirci avantajımızı kullanarak sezona 3 puanla başlayan taraf olacağımıza inanıyorum. Lig uzun bir maraton ve ilk 8 haftalık süreçte puan kaybı yaşamadan ilerlemek istiyoruz. Bunu da başarabilecek güçteyiz. Yarın güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Kazanıp, sezona böyle başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe futbolcusu, Fenerbahçelilik duruşundan taviz vermez"

Son şampiyon olarak daha rahat bir şekilde sezona başlamak istediklerini ancak stresli geçtiğini, yaşananların bir sınav olduğunu düşünerek işlerine konsantre olduklarını kaydeden Emre, "Herkes bilsin ki Fenerbahçe futbolcusu, Fenerbahçelilik duruşundan taviz vermez. Fenerbahçe'nin menfaati adına nerede olması gerektiğini çok iyi bilir" diye konuştu.

Kendileri adına son 15-20 günlük sürecin kolay olmadığını, camianın, birbirine en çok ihtiyaç duyduğu dönemi yaşadığını vurgulayan sarı-lacivertli futbolcu, "İsmail hocamızla birlikte aynı yolda yürüyoruz. İsmail hocamıza çok güveniyoruz ve çok inanıyoruz. Her zaman ağabeylik yaptı bizlere. İnanıyorum ki, bu sene taraftarımızın İsmail hocaya ve bizlere verdiği destekle şampiyon olacağız. Herkes şunu çok iyi bilsin ki, bizim bizden başka dostumuz yok. Bu gerçeği kabul edip, birbirimize daha çok kenetlenmemiz gerekiyor" şeklinde görüşlerini aktardı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz