Futbol

Emreli F.Bahçe mi, Diego'lu mu?

25 Ocak 2015 Pazar 00:48 - Son Güncelleme 25 Ocak 2015 Pazar 01:09

Diego'nun performansına dikkat çeken Erman Toroğlu, bu soruyu yöneltti.

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3-0 gibi net bir skorla yenerek liderliğini sürdüren Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu oyun, TRT Spor'da yayınlanan "Futbol Arenası"nda masaya yatırıldı.

Oğuz Çetin, Fenerbahçe'nin tüm maç boyunca mükemmel bir oyun ortaya koyduğunu ve Kasımpaşa'ya şans tanımadığını kaydetti.

Diego Ribas'ın sergilediği performansa dikkat çeken Erman Toroğlu ise Fenerbahçe ile ilgili "kritik seçim"i gündeme getirdi. 

Toroğlu: "Emreli F.Bahçe mi, Diego'lu mu?"

"Futbol Arenası" yorumcusu eski hakem Erman Toroğlu, sarı-lacivertilerin performansıyla ilgili olarak "Fenerbahçe'yi bugün yardımlaşma anlamında çok iyi buldum, bu seneki en iyi oyununu ortaya koydu. Kasımpaşa ise kötü. Kasımpaşalı oyuncular, hallerinden memnun. Paralarını alıyorlar, rahatları yerinde her halde.. Fenerbahçeliler ise daha ciddi oynadı" dedi.

Maçta iki golün asistini yapan Diego Ribas'ın sergilediği performansa dikkat çeken Toroğlu, Fenerbahçe ile ilgili kritik bir soru yöneltti.

Erman Toroğlu, "Bu maçtan sonra Kartal'ın işi zor. Emreli (Belözoğlu) Fenerbahçe mi, Diego'lu mu? İsmail Kartal işi artık çok zor. Emre sakatken Kartal rahat eder ama iyileşir ise ne olur? Ben kendi adıma 'Diego' diyorum. Emre ile Fenerbahçe'den o tadı alamazsınız. Çünkü Emre ile farklı bir format, Diego ile farklı bir oyun oynanır" diye konuştu.

Toroğlu: "Kuyt 42 yaşına kadar Türkiye'de oynar"

"Kartal'ın Fenerbahçesi Ersun Yanal'ın oynattığ Fenerbahçe'nin tadını veremiyor. Bu Fenerbahçe, Avrupa'da perişan olur, orada birşey yapamaz. Bunu Kasımpaşa'nın oyununa göre söylüyorum" diyen Toroğlu, karşılaşmada iki gol atan Dirk Kuyt'a da dikkat çekti. 

Erman Toroğlu, "Kuyt 42 yaşına kadar Türkiye'de oynar... Emre Belözoğlu ise 38 yaşına kadar oynar" dedi.

Çilingiroğlu, "Emre" dedi

"Futbol Arenası" yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ise Toroğlu'nun Emre-Diego kıyaslamasında seçimini Emre'den yana kullandı.

Çilingiroğlu, "Emre'nin olduğu yerde Diego kesik yer,  çünkü temposu düşük. Top kontrolü ile iyi ama bu maliyeti ile Diego soru işareti. Hep kaçak oynuyor. Emre'nin olduğu yerde Diego hep yedek olur... Fenerbahçe Emre ve Mehmet Topal birlikte oynadığı zaman çok iyi top dolaştırıyor rakibine top vermiyor ve çok iyi savunma yapıyor. Bu Fenerbahçe bence daha iyi" dedi.

Emanuel Emenike'nin performansını eleştiren Çilingiroğlu, "Kasımpaşa maçı tam ona göre bir maçtı ama bundan faydalanamadı. Arkadaş sen akşam koy maçı izle İsmail Kartal'ın haklı olduğunu görürsün" ifadesini kullandı.

Oğuz Çetin: "Kartal, Diego için orta saha kurgusundan vazgeçemez"

"Futbol Arenası" yorumcusu eski futbolcu Oğuz Çetin de Emre-Diego tercihi ile ilgili olarak, "Fenerbahçe oyunu çok doğru oynuyor. Kartal, Emre, Meireles ve Topal ile çok iyi bir orta saha kurgusu oluşturdu. Bunu bir anda bozmak sıkıntı yaratabilir. İsmail hoca, Diego için bunlardan vazgeçemez... Böyle durumda taşları fazla yerinden oynatmamak lazım. Diego'nun daha diri ve dinamik olması gerekiyor. Emre'nin yokluğunda Diego oynayarak temposunu artırabilir. Bugünkü oyunda Kasımpaşa daha dirençli olsa durum farklı olabilirdi" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz