Futbol

Erciyesspor galibiyete inanıyor

17 Nisan 2014 Perşembe 17:34 - Son Güncelleme 17 Nisan 2014 Perşembe 17:40

''İnşallah iyi bir oyun sonucunda 3 puanı alan taraf biz oluruz''

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Kaan Savruk, yarın oynayacakları Trabzonspor maçını kazanarak, ligde kalma yolunda önemli 3 puanı hanelerine yazdırmak istediklerini söyledi.

Savruk, yaptığı açıklamada, ligde son haftalar yaklaşırken kesinlikle puan kaybına tahammüllerinin olmadığını belirtti.

Trabzonspor'un güçlü bir takım olduğunu, karşılaşmanın zor geçeceğini ancak kazanmaktan başka düşünceleri olmadığını ifade eden Savruk, şöyle devam etti:

"Ligin bitmesine 5 maç kaldı. Küme düşme hattında bulunuyoruz. Ligde kalmak için mücadele veriyoruz. Bunun için seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Yarın Trabzonspor'u konuk edeceğiz. Trabzonspor maçını kazanarak, ligde kalma yolunda önemli 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. İnşallah iyi bir oyun sonucunda 3 puanı alan taraf biz oluruz. Bunu başaracak güce sahibiz."

Taraftara çağrı

Savruk, Trabzonspor maçında taraftar desteğine ihtiyaçları olacağını ifade etti.

Yarın ilk kez uygulamaya geçecek e-bilet dolayısıyla tribünlerin boş olmasından endişelendiklerini dile getiren Savruk, "Taraftarımızdan şimdiye kadar Trabzonspor maçı için 150 civarında e-bilet başvurusu yapılmış. Geçen haftalarda sahamızdaki her maçımıza 20 binin üzerinde taraftarımız geliyordu. Onların desteği çok önemli, bizleri yalnız bırakmamaları istiyoruz. Yarın stadyumda e-bilet basımı olmayacak. Sadece internetten alınabilecek maç günü. Maça gelmek isteyen taraftarlarımız tedbirlerini alsın."

Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor maçı yarın Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz