Futbol

Eskişehirspor'a Almanya'dan forvet

16 Haziran 2014 Pazartesi 16:14 - Son Güncelleme 16 Haziran 2014 Pazartesi 17:33

Bochum'da forma giyen Mirkan Aydın, Eskişehirspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Eskişehirspor, Almanya'nın VfL Bochum takımında forma giyen 27 yaşındaki Mirkan Aydın ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Aydın, "Eskişehirspor taraftarı, takımını çok sahipleniyor. Bu takımı seçmemdeki en önemli etmen taraftarıdır" dedi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde kulübün başkan vekili Ahmet Yalçın ve teknik asbaşkanı Mehmet Akman ile bir araya gelen Mirkan Aydın, kendisini 2 yıllığına Eskişehirspor'lu yapan imzayı attı.

Aydın''dan Eskişehirspor taraftarına övgü

Aydın, Eskişehirspor Kulübü'nün resmi internet televizyonu olan ESES TV Online'a yaptığı açıklamada, futbol kariyerine Almanya'nın VfL Winz-Baak'nun altyapısında başladığını belirterek, VfL Bochum takımına transfer olmasıyla profesyonel futbol hayatına atıldığını kaydetti.

Eskişehirspor'a transfer olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, "Eskişehirspor Kulübü, benimle yakından ilgilendi. Eskişehirspor çok iyi bir takım. Taraftarı, takımını çok sahipleniyor. Bu takımı seçmemdeki en önemli etmen taraftarıdır" diye konuştu.

Futbol hayatına Almanya'nın TSG Sprockhövel takımında başlayan ve daha sonra VfL Bochum takımına transfer olan Mirkan, forvet bölgesinde görev alıyor. Geçen sezon 2. Bundesliga'da takımıyla 29 maça çıkan Aydın, rakip ağları 6 kez havalandırma başarısını gösterdi.

DÜNYA KUPASIYLA İLGİLİ HER ŞEY BURADA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz