Futbol

Fatih Terim'den transfer açıklaması

08 Temmuz 2018 Pazar 11:22 - Son Güncelleme 08 Temmuz 2018 Pazar 13:22

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımın kamp yaptığı otelde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Transferle ilgili konuşan Terim, takıma gelenlerin ve gidenlerin olacağını belirtirken bazı futbolcuların durumlarını da değerlendirdi. 

"İstanbul'da sadece fiziksel çalışmalar yaptık"

"Florya'dan sonra İsviçre kampımız başladı. 21 Temmuz'da Valencia ile oynadıktan sonra İstanbul'a döneceğiz ve kısa bir ara sonrası tekrar kampa gireceğiz. 2 hazırlık maçı daha oynayabiliriz. İstanbul'da sadece fiziksel çalışmalar yaptık. İsviçre kampında fizik teknik ve taktik üzerine çalışacağız."

"Oyuncular, Süper Kupa'ya yetişecek"

"Dünya Kupası'na giden oyuncularımıza elenmelerine göre izin verdik. Belhanda burnundan küçük bir operasyon geçirdi. Yuto'ya izin verdim. Fernando Muslera'ya biraz daha izin verdik. Hepsinin Süper Kupa'ya yetişeceğini düşünüyorum. Umuyorum ki hepsi Süper Kupa'ya kadar yetişecek."

"Muğdat Çelik'in hiçbir sorunu yok"

Muğdat Çelik'in hiçbir sorunu yok. Adapte oluyor. Milli takımdan dönen futbolculara elenme sıralarına göre izin verdik. Nagatomo'ya 21 Temmuz'a kadar izin verdim. Muslera'ya daha fazla izin vereceğiz. Hepsini Süper Kupa maçına yetişecek."

"Tarık ile konuştum"

"Tarık'la ben konuştum, ona oynaması gerektiğini söyledim. Oynamak birçok şeyden iyidir. Kazancınız ne kadar fazla olursa olsun oynamanın hazzını size vermez. Eray için de aynı şey. Gidip oynamalı ve kendini göstermeli. Umarım en kısa zamanda yeni takımlarını bulurlar"

Tolga Ciğerci'nin durumu

"Tolga Ciğerci sakat. 20 günden fazla bir zaman gerekiyor. İstanbul'da daha rahat tedavi olur. Oyunculara kızma gibi bir lüksümüz yok ama kararları ile ilgili tasarruf hakkımız var. Ümit ederim Tolga bir an evvel iyileşir. Sonra hakkında bir karar veririz."

"Kadromuzu korumak istedik"

"Kadromuzu korumak istedik. Nagatomo ve Denayer kritikti. Yönetimimize teşekkür ediyorum Nagatomo ve Donk tamam. Denayer de inşallah olur. Ekonomik gücümüzün yettiği kadar almaya çalışacağız. Bazı yerlere ihtiyacımız var. 31 Ağustos'a kadar olan bölüm her kulüp gibi Galatasaray için önemli bir zaman dilimidir. Burada her şey olabilir. Gelenler, gidenler olabilir. Bunlar çok doğaldır."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz