Futbol

"F.Bahçe yenilirse Kartal koltuğunu kaybeder!"

05 Mart 2015 Perşembe 13:28 - Son Güncelleme 05 Mart 2015 Perşembe 13:46

Hakan Ünsal, "Fenerbahçe derbiyi kaybederse ne olur?" sorusuna bu yanıtı verdi.

TRT Spor'da yayınlanan "Stadyum" programının yorumcusu ve Galatasaraylı eski oyuncu Hakan Ünsal, bu hafta oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Derbiyi Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu açısından da yorumlayan Ünsal, şunları söyledi:

"Benim şöyle bir inancım var. Kadıköy'de alınacak galibiyetin Hamza Hoca'ya nasip olacağını düşünüyorum. Bunun da oynanacak futbol, sistem, teknik ve taktikle alakası olmadığını da düşünüyorum. Bugüne kadar çok büyük hocalar, çok büyük isimler kazanamadı ama Hamza Hoca'ya ben hak ettiği değerin verilmediğini düşünüyorum."

Onun yaptıklarını Prandelli ya da Mancini yapsaydı ortalık yıkılıyordu şu anda. İnanılmaz şeyler söyleniyor olurdu. Burada bir adaletsizlik olduğunu düşünüyorum ve bu adaletsizliğin de bu şekilde kapatılacağını, futbolun dışında birşey olarak söylüyorum. Galatasaray yenilirse yarış devam eder.

"İsmail Hoca kaybettiği anda yerini kaybedebilir"

Berabere biterse avantaj yakalar. Yenerse de şampiyon olur. Hamza Hoca'nın kaybetmesi ve İsmail Hoca'nın kaybetmesi arasında farklılıklar olacaktır. İsmail Hoca kaybettiği anda yerini kaybedebilir. Dahası Aziz Yıldırım'a çok büyük tepikler gelir ve Fenerbahçe camiası bu da bu işten çok etkilenir."

(Sporx)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz