Futbol

"F.Bahçe'de oynamak keyifti"

30 Mayıs 2015 Cumartesi 21:46 - Son Güncelleme 30 Mayıs 2015 Cumartesi 21:49

Kuyt "Ailemle çok güzel 3 yılı geçirdik. Türk insanını çok sevdik."

Fenerbahçe'yle son maçına Kasımpaşa karşısında çıkan Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, sarı-lacivertli takımda geçen 3 sezonundan büyük keyif duyduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı maçta son kez sarı-lacivertli formayı giyen Kuyt, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, çok özel bir gün yaşadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Üç yıl gerçekten çok hızlı geçti. Buraya geldiğim ilk günü dün gibi hatırlıyorum. Benim için çok özel ve güzel bir gündü. Fenerbahçe gibi çok büyük bir kulüpte oynama şansı buldum ve benim bu kulüpte oynadığım her an ayrı bir keyifti. Maalesef bu karşılaşmayı şampiyon bir takım olarak oynayamadık. Fenerbahçe'de çok başarılı bir 3 yıl geçirdiğimi düşünüyorum. Fenerbahçe'de kupalar kazandık, Avrupa'da yarı final oynadık. Burada herkesle çok güzel vakit geçirdim. Maalesef Fenerbahçe kariyerimi şampiyonlukla noktalayamıyorum."

Kendisi gibi sarı-lacivertli takımla son maçına çıkan teknik direktör İsmail Kartal'a da teşekkür eden Hollandalı futbolcu, "Hocamız maçtan önce artık Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmadığını açıkladı. Bana verdiği emekler için çok teşekkür ediyorum. Geldiğim ilk gün o buradaydı. Çok önemli bir yoldaş oldu bana. Belki bir gün Fenerbahçe'ye döner ve şampiyonluk kupasını da kaldırabilir" ifadelerini kullandı.

Kuyt, ailece Türkiye'yi ve Türk insanını çok sevdiklerini belirterek, "Ailemle çok güzel 3 yılı geçirdik. Biz burayı çok sevdik. Türk insanını çok sevdik. Türkiye'yi her zaman olumlu bir şekilde hatırlayacağız. Bir yanımız evet hüzünlü ama bir yandan da buradaki zamanımız mutlu geçtiği için son derece keyifliyiz. Biz Türkiye'yi asla unutmayacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz