Futbol

F.Bahçe'nin yeni transferleri İstanbul'da

04 Temmuz 2015 Cumartesi 22:12 - Son Güncelleme 05 Temmuz 2015 Pazar 01:37

Sarı-lacivertlilerin kadrosuna kattığı 3 isim İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Sarı-lacivertlilerin yeni transferleri Josef de Souza, Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba, İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin Sao Paulo'dan transfer ettiği orta saha Josef de Souza ve Porto'dan kiralanan kaleci Fabiano Ribeiro, İstanbul'a ayak bastı. İkilinin ardından Porto'dan kiralanan Senegalli stoper Abdoulaye Ba da İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'na gelen Souza, Ribeiro ve Ba'yı Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve az sayıda taraftar karşıladı.

Havalimanında basın mensuplarına poz veren futbolcular, daha sonra Fenerbahçe Kulübü'ne hareket etti. Futbolcuların bugün (05.07.2015) sağlık kontrolünden geçtikten sonra saat 14.30'da resmi sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe'den imza töreni açıklaması

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada, "Yeni transferlerimiz Fabiano Ribeiro, Josef De Souza ve Abdoulaye Ba'nın imza töreni ve basın toplantısı, 05 Temmuz 2015 Pazar günü saat 14:30’da yapılacaktır. İmza töreni ve basın toplantısı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bulunan 1907 Tribünü’nde gerçekleşecektir" denildi.

Josef de Souza: "Alex, bana inanılmaz güzel bilgiler verdi"

Futbolcular Atatürk Havalimanı'nda FB TV'ye yaptıkları açıklamalarda bulunarak mutlu olduklarını söyledi.

Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, transfer teklifini duyduğunda sarı-lacivertlilerin eski kaptanı Alex de Souza'yı aradığını belirterek, "Alex, bana inanılmaz güzel bilgiler verdi. Fenerbahçe'den hep övgüyle bahsetti. Onun fikirlerini aldıktan sonra kafamdaki görüşler netleşti" dedi.

Fabiano Ribeiro: "Pereira, harika bir teknik direktör"

Sarı-lacivertlilerin yeni Brezilyalı kalecisi Fabiano Ribeiro, eski teknik direktörü Vitor Pereira ile yeniden çalışacağı için mutlu olduğunu aktararak, "Çok büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Pereira, harika bir teknik direktör. Bana büyük katkıları oldu. Onunla tekrar çalışacağım için de mutluyum" ifadelerini kullandı.

Ba: "Fenerbahçe adıyla tarih yazan bir kulüp"

Yeni transferlerden Senegalli Abdoulaye Ba ise Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Kendini çok iyi hissediyorum. Alves ve Sow gibi önceden tanıdığım arkadaşlarıma kavuşuyorum. Şimdiden kendimi evimde gibi hissediyorum. Teknik direktörümüz Pereira da çok özel bir insan. Buraya geldiğim için gururluyum. Fenerbahçe adıyla tarih yazan bir kulüp. Ben de bu tarihte yer almak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz