Futbol

Fenerbahçe evinde kral

26 Ekim 2014 Pazar 00:45 - Son Güncelleme 26 Ekim 2014 Pazar 01:20

Sarı-lacivertliler, bu sezon iç sahadaki 4. maçından da galibiyetle ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 2-1 yenen Fenerbahçe, bu sezon iç sahadaki 4. maçından da galibiyetle ayrıldı.

Emre Belözoğlu'nun 50. dakikadaki penaltı golüyle 1-0 öne geçen Fenerbahçe, 81. dakikada Antal'ın attığı golle 1-1 eşitlenen mücadelede, 86. dakikada bu kez Kuyt'ın penaltı atışından kazandırdığı golle karşılaşmayı 2-1 galibiyetle tamamladı.

Kadıköy'de bundan önce çıktığı maçlarda Kardemir Karabükspor'u 3-2, Gaziantepspor'u 1-0 ve Torku Konyaspor'u da 2-1'lik skorlarla geçen sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği mücadelesinde de 3 puana uzandı.

Ligde henüz deplasman maçlarında galibiyet elde edemeyen, 2. haftadaki Trabzonspor beraberliğiyle 1 puan kazanan sarı-lacivertliler, iç sahadaki 4 maçta toplam 12 puan aldı.

Geçen hafta Galatasaray derbisinden puansız ayrılarak 10 puanda kalan Fenerbahçe, Gençlerbirliği galibiyetiyle puanını 13'e yükseltti.

İsmail Kartal'a koştular

 

 

 

 

Fenerbahçe'nin 2-1 öne geçtiği penaltı golünün ardından sarı-lacivertli futbolcular, kulübedeki teknik direktör İsmail Kartal'a koştular.

İkinci penaltı golünden sonra koltuğuna oturan Kartal'ı kulübeden çıkaran futbolcular, teknik direktörlerine sarılarak gol sevincini beraber yaşadılar.

Emre'nin bu sezon iki golü de penaltıdan

Fenerbahçe'nin 50. dakikadaki golünü atan Emre Belözoğlu, bu sezon ikinci golünü de penaltı atışından kaydetti.

Sarı-lacivertli takımın kaptanı, Kadıköy'de ligin 2. haftasında Gaziantepspor'u 1-0 yendikleri maçta da penaltı atışından bulduğu golle takımına 3 puanı getirmişti.

Bu arada, Yüksekova'da 3 askerin şehit edilmesi nedeniyle, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gollerden sonra çalınan şarkılara yer verilmedi.

Tribünlerde tepkili sesler

Okul tarafındaki kale arkası tribünün üst bölümünde bulunan taraftarlar, ilk yarıda sarı-lacivertli takımın ortaya koyduğu mücadeleye tepki göstererek, "Yeter artık saldır Fenerbahçe" şeklinde tempo tuttu.

Bu tribündeki taraftarlar, ilk yarı sonunda da "Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın" şeklinde tezahüratlar yaptı. Sarı-lacivertli futbolcuların ilk yarıdaki geri pasları tribünlerden tepki aldı.

Fenerbahçe'nin kalesinde gördüğü golden sonra maraton üst tribünün sağ tarafındaki bir grup "Ersun Yanal" ve "Aziz Yıldırım taktik versene" şeklinde tempo tuttu. Bu gruba diğer tribünlerdeki taraftarlar tepki gösterdi.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın, yedikleri golden sonra Sow'u oyundan alıp Emenike'yi sahaya sürmesi tribünlerden tepki aldı.

Caner ikinci yarıda sahada

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, yedekler arasında yer verdiği Caner Erkin'i ikinci yarıda sahaya sürdü.

Karşılaşmanın 67. dakikasında Webo'yu oyundan alan Kartal, Caner'i sahaya sürüp orta alanın solunda görevlendirdi. Maça orta alanın solunda başlayan Sow ise bu dakikadan sonra forvette görev aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü, 72. dakikada kaptan Emre Belözoğlu'nun yerine de Diego'yu oyuna aldı.

Diğer notlar

- Gençlerbirliği'nden Mervan'ın faulüyle 14. dakikada yerde kalan savunma oyuncusu Kadlec, teknik heyeti korkuttu. Bekir ve Alves'in kart cezaları nedeniyle forma giyemediği mücadelede Mehmet Topal ile stoperde görev yapan Çek futbolcu, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından oyuna devam etti.

- Fenerbahçe Kulübü'nün ağırladığı, Portekiz Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Ilidio Vale, yönetim kurulu locasından maçı takip etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz