Futbol

Fenerbahçe Konya'da moral arıyor

27 Şubat 2015 Cuma 13:32 - Son Güncelleme 27 Şubat 2015 Cuma 16:59

F.Bahçe, Konyaspor'u yenerek G.Saray derbisine moralli çıkmak istiyor.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak.

Ligdeki son maçında sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen sarı-lacivertliler, Torku Konyaspor'u yenerek, gelecek hafta Galatasaray ile oynayacağı derbiye moralli çıkmak istiyor.

Fenerbahçe, 21. hafta sonunda 14 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi ve 46 puanla 3. sırada bulunuyor. Torku Konyaspor ise 6 galibiyet, 5 beraberlik, 10 yenilgi ve 23 puanla 14. sırada yer alıyor.

Konya Büyükşehir Torku Arena'da Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak Torku Konyaspor-Fenerbahçe maçını hakem Ali Palabıyık yönetecek.

4 eksik

Fenerbahçe'de Torku Konyaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyunculardan dolayı 4 eksik bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde cezalı olan Volkan Demirel ve Caner Erkin, sakatlıkları bulunan Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım, bu maçta forma giyemeyecek.

4 oyuncu ceza sınırında

Fenerbahçe'de 4 futbolcu derbi öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde üçer sarı kartları bulunan Egemen Korkmaz, Kuyt, Meireles ve Kadlec, Konyaspor maçında sarı kart görürse cezalı duruma düşecek ve 23. haftada Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Ceza sınırında bulunan oyunculardan Hasan Ali Kaldırım, sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.

Muhtemel 11

Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor karşısında sahaya çıkması olası 11'i şöyle:

Mert Günok, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz, Kadlec, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kuyt, Sow, Emenike.

Sarı-lacivertlilerde tedavisi süren Emre'nin oynayamaması durumunda orta sahada Meireles'in görev yapacağı, savunmada ise yabancı sınırlaması nedeniyle Alves'in yerine Bekir İrtegün'ün forma giyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe, Torku Konyaspor maçına hazır

Bu arada Fenerbahçe, Torku Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, sakatlığı düzelen Emre Belözoğlu'nun takımla çalıştığı bildirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcuların 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptığı kaydedildi. Antrenmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdiği belirtildi.

Tedavileri süren Hasan Ali Kaldırım ve Alper Potuk'un, özel program dahilinde takımdan ayrı çalıştığı ifade edildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz